FUTSAL

Stoiximan Futsal Super League: Επέκτεινε το απόλυτο η ΑΕΚ, γκέλαρε ο Παναθηναϊκός

Bence Klacskak of Hungary, left, vies with Adolfo Fernandez Diaz of Spain during their men's friendly futsal match Hungary vs Spain Nyiregyhaza, 245 kms east of Budapest, Hungary, Monday, Dec. 6, 2016. (Zsolt Czegledi/MTI via AP)
Bence Klacskak of Hungary, left, vies with Adolfo Fernandez Diaz of Spain during their men's friendly futsal match Hungary vs Spain Nyiregyhaza, 245 kms east of Budapest, Hungary, Monday, Dec. 6, 2016. (Zsolt Czegledi/MTI via AP) AP

Στη 10η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League ξεχώρισε η ισοπαλία στην Αγία Παρασκευή ανάμεσα σε Πήγασο και Παναθηναϊκό, νίκες για ΑΕΚ, Δούκα, Ερμή και Νέο Ικόνιο.

Το Νέο Ικόνιο, με πρωταγωνιστή τον Κουρκούτη που πέτυχε τρία γκολ, νίκησε εκτός έδρας τη Σαλαμίνα με 5-2 και πήρε άτυπη... εκδίκηση για την ήττα στο Πέραμα από τους νησιώτες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στους 13 βαθμούς το Ικόνιο, στους επτά έμεινε η Σαλαμίνα.

Η ΑΕΚ έκανε το 10Χ10 στο φετινό πρωτάθλημα και έφτασε τους 30 βαθμούς. Παρ’ όλα αυτά, η Ένωση τα βρήκε δύσκολα απέναντι στην εξαιρετική Κόμπρα και επιβλήθηκε με ισχνό 2-1 στο κλειστό του Καματερού. Ο Ντάτης έβαλε και τα δυο γκολ για την ομάδα του Γιάννη Ζιάβα. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 12 βαθμούς.

Μια ακόμη νίκη πανηγύρισε ο Ερμής Ζωγράφου του Θανάση Τσακανίκα, που δείχνει έτοιμος για μεγάλα πράγματα. Ο Κυπελλούχος της προηγούμενης σεζόν επικράτησε 4-2 του Φαλήρου στο κλειστό "Αντώνης Φώτσης" στα Ιλίσια και έφτασε τους 22 βαθμούς έπειτα από δέκα αγωνιστικές στη Stoiximan Futsal Super League, ενώ στους δέκα έμειναν οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Πολποτίνη.

Μια ακόμη νίκη πανηγύρισε ο Ερμής Ζωγράφου του Θανάση Τσακανίκα. Ο Κυπελλούχος της προηγούμενης σεζόν επικράτησε 4-2 του Φαλήρου στο κλειστό γυμναστήριο "Αντώνης Φώτσης" στα Ιλίσια και έφτασε τους 22 βαθμούς έπειτα από δέκα αγωνιστικές, ενώ στους δέκα έμειναν οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Πολποτίνη.

Ο Δούκας τα βρήκε σκούρα στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου με αντίπαλο τον Ηνίοχο στο κλειστό του ΔΑΪΣ, αλλά εντέλει κατάφερε να φτάσει στην επικράτηση με 8-0 και έφτασε τους 23 βαθμούς, εκμεταλλευόμενος και την απώλεια βαθμών του Παναθηναϊκού στην Αγία Παρασκευή. Ουραγοί παραμένουν οι γαλάζιοι με δυο βαθμούς που πάντως πάλεψαν μέχρι το 18′ απέναντι στον περσινό πρωταθλητή.

Όσοι πίστευαν ότι ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε ένα εύκολο τρίποντο απέναντι στον Πήγασο Αγίας Παρασκευής, διαψεύστηκαν στην πράξη μιας και οι γηπεδούχοι απέσπασαν έναν πολύτιμο βαθμό (5-5), ενώ οι πράσινοι έχασαν δυο βαθμούς και είναι πλέον στην 4η θέση του πίνακα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Σαλαμίνα - Νέο Ικόνιο 2-5
ΑΕΚ - Κόμπρα 2-1
Ερμής Ζωγράφου - Φάληρο 4-2
Δούκας - Ηνίοχος 8-0
Πήγασος Αγίας Παρασκευής - Παναθηναϊκός 5-5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ