FUTSAL

Stoiximan Futsal Cup: Κυπελλούχος o Ερμής, 3-1 τον Ηνίοχο στην παράταση

Stoiximan Futsal Cup: Κυπελλούχος o Ερμής, 3-1 τον Ηνίοχο στην παράταση

Κυπελλούχος Ελλάδας στο ποδόσφαιρο σάλας είναι ο Ερμής Ζωγράφου. Σε έναν συγκλονιστικό τελικό για το Stoiximan Futsal Cup στο κλειστό των Ιλισίων, η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα νίκησε 3-1 στην παράταση τον Ηνίοχο

Κυπελλούχος Ελλάδας στο ποδόσφαιρο σάλας είναι ο Ερμής Ζωγράφου. Σε έναν συγκλονιστικό τελικό για το Stoiximan Futsal Cup στο κλειστό των Ιλισίων, η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα νίκησε 3-1 στην παράταση τον Ηνίοχο και σήκωσε το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία του. Αυτή είναι η πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου και είναι άπαντες άξιοι χειροκροτημάτων.

Όσο για τους γαλάζιους του Γιάννη Μοστριού, βρέθηκαν μια ανάσα από το να στεφθούν Κυπελλούχοι, αφού ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0, αλλά με αυτογκόλ του Βλάχου 2 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ισοφαρίστηκαν και όλα κρίθηκαν στο εξτρά εξάλεπτο. Ο Ηνίοχος πάλεψε όσο μπορούσε, είχε φέρει το ματς εκεί που ήθελε, αλλά στο τέλος χαμογέλασε ο αντίπαλος.

Οι δυο τερματοφύλακες, Πολύδωρος και Χαραλαμπόπουλος, έκαναν εξαιρετικές επεμβάσεις, ευρισκόμενοι σε πολύ καλή βραδιά. Μάλιστα, χρειάστηκε να φτάσουμε στα 3 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του πρώτου μέρους για να ανοίξει το σκορ με τον Σεΐτι έπειτα από μπαλιά του Αγγελίνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, χάθηκαν και πάλι εκατέρωθεν ευκαιρίες, αλλά δεν έμπαινε η μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι να σημειωθεί το αυτογκόλ από το διώξιμο του Διονέλλη που βρήκε πάνω στον συμπαίκτη του και κάπως έτσι έγινε το 1-1. Δέκα δευτερόλεπτα αργότερα ο Ερμής έχασε και δεκάμετρο πέναλτι για να προηγηθεί.

Στην παράταση η ομάδα του Ζωγράφου έκανε το 2-1 μόλις ένα δευτερολεπτο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο τρίλεπτο, για να ακολουθήσει γκολ του Βαρυπάτη σε ένα σημείο που ο Ηνίοχος έπαιζε με πέμπτο παίκτη και δεν υπήρχε τερματοφύλακας. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε ο τελικός και ο Θανάσης Τσακανίκας με τους παίκτες του ήταν στους “επτά ουρανούς” για το επίτευγμά τους!

Photo Credits: Print Screen YouTube

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ