ΓΟΥΛΒΣ

Ζοζέ Σα: "Με βοήθησαν τα τρία χρόνια που πέρασα στον Ολυμπιακό"

Ο Ζοσέ Σα κατά τη διάρκεια αγώνα της Γουλβς με την Τότεναμ στο Μολινό.
Ο Ζοσέ Σα κατά τη διάρκεια αγώνα της Γουλβς με την Τότεναμ © 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζοζέ Σα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky Sports δήλωσε ότι τα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό τον βοήθησαν πολύ να ωριμάσει, ενώ είχε ανάγκη να παίζει σε μια ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Ο Ζοζέ Σα έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσει τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Γουλβς, όντας ένας εκ των καλύτερων τερματοφυλάκων της Premier League, στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν.

Ο Πορτογάλος πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Sports, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τους Πειραιώτες, στον χαρακτηρισμό του Γκάρι Νέβιλ στο πρόσωπό του ως "την κορυφαία μεταγραφή του καλοκαιριού της Γουλβς", αλλά και τον συμπατριώτη του και πρώην κίπερ των "λύκων", Ρούι Πατρίσιο.

"Τα τρία χρόνια στον Ολυμπιακό με βοήθησαν, έπαιζα πολύ και ωρίμασα, χρειαζόμουν την αυτοπεποίθηση αυτή. Τα χρόνια μου εκεί ήταν πολύ καλά" ανέφερε για το πέρασμά του στους ερυθρόλευκους.

Ο Γκάρι Νέβιλ τον χαρακτήρισε ως την καλύτερη μεταγραφή της Γουλβς, με τον Πορτογάλο κίπερ να απαντάει με τα καλύτερα λόγια. "Είναι ωραίο να βλέπεις έναν θρύλο, με μεγάλο όνομα στο ποδόσφαιρο, να μιλά για εσένα. Με έκανε χαρούμενο, είμαι στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Νομίζω πως ήρθα εδώ την κατάλληλη στιγμή. Ίσως να μπορούσα να έρθω και έναν χρόνο νωρίτερα, αλλά πιστεύω πως ήρθα όταν έπρεπε".

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη ρωτηθεί και για τον πρώην παίκτη της Γουλβς και συμπαίκτη του Σα στην εθνική Πορτογαλίας: "Ο Ρούι είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, οπότε ήταν δύσκολο να τον αντικαταστήσω, δεν ήταν καθόλου εύκολο. Αλλά είμαστε πολύ καλή ομάδα εδώ. Με βοήθησαν να προσαρμοστώ στην ομάδα και στο πρωτάθλημα πολύ γρήγορα. Οχί απλά με βοήθησαν, αλλά πήρα την αυτοπεποίθεση για να τους βοηθήσω και εγώ".

TAGS ΓΟΥΛΒΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ