ΑΕΛ

Ζουράφσκι: "Θα εκπληρώσω τις προσδοκίες"

Ζουράφσκι: "Θα εκπληρώσω τις προσδοκίες"
Ζουράφσκι

Έτοιμος να συνεχίσει την παράδοση που φέρνει τους Πολωνούς παίκτες να έχουν αξιόλογη παρουσία στην ΑΕΛ, εμφανίστηκε ο Μάτσεϊ Ζουράφσκι

Ο πρώην άσος της Σέλτικ παρέλαβε τη φανέλα με το Νο 79 από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Πηλαδάκη, ενώ "παρών" στο πάνελ ήταν και ο γενικός διευθυντής, Νίκος Λυράκης, ο οποίος δήλωσε:
" Οταν υπάρχει θέληση και ορισμένα πράγματα προσαρμόζονται και από τις δύο πλευρές, όταν υπάρχει δηλαδή το κατάλληλο τάιμινγκ, όλα μπορεί να γίνουν. Όπως βλέπετε, εδώ και μία εβδομάδα ανήκει στην ομάδα μας. Πρόκειται, κατά την άποψή μου, για την κορυφαία μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΛ. Ο Ζουράφσκι από τη Σέλτικ για τα επόμενα 2.5 χρόνια θα είναι παίκτης της ομάδας μας. Νομίζω ότι τα όσα διαπιστώσατε από το μικρό δείγμα καταδεικνύουν το μέγεθος αυτής της προσθήκης, η οποία θα υπάρχει μαζί μας για 2.5 χρόνια".

Ο Ζουράφσκι από την πλευρά του, είπε: " Βρίσκομαι στη Λάρισα μόλις δύο ημέρες. Είμαι υγιής και γεμάτος όρεξη για μπάλα, δεν έχω τραυματισμούς και με χαροποιεί. Ήρθα σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους, όπως έχω και εγώ. Βλέπω ότι υπάρχει η ίδια αντίληψη και φιλοδοξία. Ξέρω ότι υπήρχαν εδώ πολύ καλοί Πολωνοί παίκτες στο παρελθόν, οι οποίοι άφησαν κάποιο έργο. Ξέρω τις απαιτήσεις που υπάρχουν από το πρόσωπό μου και θα εκπληρώσω τις προσδοκίες της διοίκησης και του κόσμου".

"Πήρα πληροφορίες από Ζεβλάκοφ"

Σχετικά με την απόφαση του να αποχωρήσει από την Σέλτικ εξάλλου ανέφερε: " Ο κύριος λόγος είναι καθαρά αγωνιστικός, αφορά το πρόσωπό μου. Δεν είχα στη Σέλτικ τη δυνατότητα να παίξω και, επειδή περιμένω το EURO, έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον. Επέλεξα τη Λάρισα, γιατί εδώ αναζητούν έναν παίκτη που να κάνει αυτή τη δουλειά, να βάζει γκολ. Πήρα πληροφορίες από τον Ζεβλάκοφ, που μου είπε ότι το επίπεδο από πλευράς τεχνικής είναι υψηλό. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Ο τρόπος παιχνιδιού διαφέρει από άλλες χώρες. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι σε υψηλό επίπεδο".

Όσο για το αν θεωρεί την ελληνική ομάδα "σκαλοπάτι" για μία καλύτερη μεταγραφή, απάντησε: " Δεν σκέφτηκα καν αυτό το ενδεχόμενο. Με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή να παίξω μπάλα, να σκοράρω, να βρω τον καλό εαυτό μου, να βοηθήσω την ομάδα μου και, μέσα από αυτό, να είμαι έτοιμος για την εθνική Πολωνίας και το EURO. Η πρόταση της ΑΕΛ ήταν σε όλα τα επίπεδα καλύτερη από όλες τις πλευρές. Είχα σαν στόχο το μέλλον μου. Ήταν μια άκρως επαγγελματική προσφορά που με κάλυψε".

Τέλος δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο νέο γήπεδο της ΑΕΛ, λέγοντας: " Είναι γεγονός ότι, στην κουβέντα που κάναμε με τον πρόεδρο, μου ανέλυσε την κατάσταση με το νέο γήπεδο. Χαίρομαι για αυτό. Είναι ένα σημαντικό έργο για κάθε ομάδα. Θα χαιρόμουν πολύ, στη διάρκεια του συμβολαίου, να παίξω στο νέο γήπεδο".










TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ