ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζωντανές οι Ελπίδες

Ζωντανές οι Ελπίδες
Νιόπλιας

Με το δεξί έκανε ποδαρικό ο Νίκος Νιόπλιας στην Ελπίδων καθώς οι διεθνείς μας επικράτησαν 2-0 των Νήσων Φερόε

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και έφτασε στο τρίποντο που διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Το σκορ άνοιξε στο 30’ ο Πετρόπουλος όταν από την σέντρα του Τζαβέλλα με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι βρήκε δίχτυα.

Νωρίτερα πάντως(22’) οι Ελπίδες έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν ο Τζαβέλλας εκτέλεσε φάουλ, ένας αμυντικός των γηπεδούχων προσπάθησε να αποκρούσει, αλλά έστειλε την μπάλα προς την εστία του, αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, "έσκασε" έξω από την γραμμή και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, απομάκρυνε.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια ουσιαστικά "καθάρισε" την υπόθεση-νίκη στο 39’ όταν από την σέντρα του Δημούτσου, ο Παπασταθόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Η επανάληψη απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα και οι Ελπίδες έχοντας πετύχει τον στόχο τους είχαν την ευκαιρία να κάνουν και συντήρηση δυνάμεων.

Νιόπλιας: «Επιτεύχθηκε ο στόχος»

Για επίτευξη του στόχου έκανε λόγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Νίκος Νιόπλιας. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποια ιδιαίτερη ανάλυση για τον αγώνα. Από την αρχή κατορθώσαμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας και μετά το πρώτο γκολ όλα έγιναν για εμάς πιο εύκολα. Απλά από το 75΄ και έως το τέλος του αγώνα φάνηκε η κούραση των παικτών λόγω της έλλειψης αγωνιστικής δράσης, της ταλαιπωρίας από τα πολύωρα ταξίδια, αλλά και την ίωση γαστρεντερίτιδας που έπληξε την αποστολή.

Το καλό είναι ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα και έπαιξαν με επαγγελματικό τρόπο για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Ο στόχος επιτεύχθηκε αφού γυρίζουμε στην πατρίδα μεε έξι βαθμούς, που ήταν εξ' αρχής το ζητούμενο για εμάς, και η δουλειά μας πλέον επικεντρώνεται στο να δούμε ποια παιδιά επιπλέον υπάρχουν που μπορούν να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε. Οποιος ποδοσφαιριστής διακρίνεται στα πρωταθλήματα και ιδιαίτερα σε αυτό της Super League, θα έχει θέση στην ομάδα».


Οι συνθέσεις των ομάδων

ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ: Νίλσεν, Σ. Γιάκομπσεν, Νταμ, Ε. Χάνσεν (46' Κρ. Γιάκομπσεν), Γιόενσεν (56' Α. Χάνσεν), Γκούναρσον, Ολσεν, Νις, Λέιφσον (67' Μαουρίτσεν), Λ. Χάνσεν, Λόκιν.

ΕΛΛΑΔΑ: Κασμερίδης, Μανιάτης, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Γκαλίτσιος, Μάκος, Ρίκκα, Χριστοδουλόπουλος (74' Πλιάτσικας), Δημούτσος, Μήτρογλου (60' Ηλιάδης), Πετρόπουλος (88' Αραβίδης).















TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ