ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Για νέο τρίποντο οι Ελπίδες

Για νέο τρίποντο οι Ελπίδες
Νιόπλιας

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα επιδιώξει σήμερα(16:00-MEGA) θέλει η Εθνική ομάδα των Ελπίδων στο Τόφτιρ με αντίπαλο τα Νησιά Φερόε

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα επιδιώξει σήμερα(16:00-MEGA) θέλει η Εθνική ομάδα των Ελπίδων στο Τόφτιρ με αντίπαλο τα Νησιά Φερόε, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τον Νίκο Νιόπλια πλέον στον πάγκο του θέλει να δώσει συνέχεια στο τρίποντο που κατέκτησε στο Μπακού το περασμένο Σάββατο με αντίπαλο το Αζερμπαϊτζάν και να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

O τεχνικός των Ελπίδων δεν υπολογίζει πιθανότατα δεν θα έχει στην διάθεση του τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Λεωνίδα Παναγόπουλο ο οποίος δεν προπονήθηκε την Τρίτη, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.

Την θέση του αναμένεται έτσι να πάρει ο Κασμερίδης που θα είναι και η μοναδική αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στο Αζερμπαϊτζαν. Πιο συγκεκριμένα στο δεξί άκρο θα είναι ο Γκαλίτσιος, στο αριστερό ο Μονιάκης και στο κέντρο της άμυνας οι Τριποτσέρης και Παπασταθόπουλος.

Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Ρίκκα, Μπαλάφας, Χριστοδουλόπουλος και Αραβίδης και στην επίθεση οι Μήτρογλου και Πετρόπουλος. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ουαλός Σάιμον Λι Έβανς.






TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ