ΠΑΟΚ

Ζίβκοβιτς: "Να παλέψουμε μέχρι τέλους, υπάρχουν ακόμα αρκετοί αγώνες"

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς δήλωσε στη NOVA ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να κυνηγήσει μέχρι το τέλος τις πιθανότητές του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς να δηλώνει ότι η ομάδα του ήταν άτυχη που δεν κατάφερε να σκοράρει και δεύτερο γκολ, παρόλο που είχε τις ευκαιρίες.

Παράλληλα τόνισε ότι υπάρχουν ακόμα αρκετοί αγώνες και ότι ο Δικέφαλος πρέπει να παλέψει μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα και να μην εγκαταλείψει τη μάχη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άντριγια Ζίβκοβιτς: Για το ματς και ότι έμεινε ισόπαλο το παιχνίδι: "Πιστεύω ότι ήμασταν άτυχοι. Είχαμε ευκαιρίες και έπρεπε να προλαβούμε. Είδατε όλοι πως δεχθήκαμε το γκολ. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι, να δημιουργούμε με τον ίδιο τρόπο με περισσότερη συγκέντρωση".

Για το ότι έπεσε η απόδοση στο δεύτερο μέρος:ο πρώτο ημίχρονο ήταν καλό, στο δεύτερο άλλαξαν τα πράγαμτα. Αυτό ήταν κακό για εμάς, έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Γενικά να προσπθούμε να είμαστε καλύτερα, για να συνεχίσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας".

Για το αν το αποτέλεσμα τον επαναφέρει σε προσγειωμένη κατάσταση: "Να συνεχίσουμε να παλεύουμε, είμαστε ακόμα μέσα στο στο παιχνίδι, υπάρχουν ακόμα αρκετοί αγώνες, πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ