ΠΑΟΚ

Ζίβκοβιτς: "Δύσκολη βραδιά για όλους, συγγνώμη στον κόσμο για τη σημερινή εμφάνιση"

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη INTIME

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς δήλωσε στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Άρη με τον ΠΑΟΚ ότι αυτό το βράδυ είναι δύσκολο για όλους στην ομάδα, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο.

Ο Ζίβκοβιτς σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Άρη, η οποία ολοκληρώθηκε με 42 λεπτά καθυστέρηση λόγω της εισβολής των οπαδών του Δικεφάλου.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε την ανάγκη να πει συγγνώμη στον κόσμο για τα αρνητικά αποτελέσματα, δεν ήθελε να σχολιάσει την έλλειψη πάθους από κάποιους συμπαίκτες του, τονίζοντας ότι οι πρέπει να βρουν τον τρόπο για να αντιδράσουν και να αναστρέψουν το εις βάρος τους κλίμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζίβκοβιτς στη NOVA: Για το ματς: "Πραγματικά δύσκολη νύχτα για όλους. Πρέπει να πω συγγνώμη εκ μέρους όλης της ομάδας και των παικτών για τη σημερινή εμφάνιση. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο και να αντιδράσουμε. Έχουμε τη θέληση να κερδίσουμε τα παιχνίδια, αλλά πρέπει να κάνουμε κάτι καλύτερο".

Για την έλλειψη πάθους κάτι που δεν αφορά τον ίδιο: "Δεν ξέρω, δεν είναι η ώρα τώρα, γιατί οι στιγμές δεν είναι καλές. Πρέπει να αλλάξουμε κάτι, το τι θα είναι αυτό θα πρέπει να το δούμε και εμείς μόνοι μας".

Για το ότι τέθηκε ο πήχης ψηλά: "Δεν ξέρω τι να πω. Έχουμε νέο προπονητή και νέους παίκτες, επομένως χρειαζόμαστε χρόνο για να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο. Πρέπει να μην μιλάμε πολύ και να δουλεύουμε στο γήπεδο για να το πετύχουμε".

Για την αντίδραση του κόσμου: "Συγγνώμη στον κόσμο, αυτό που είπα και πριν. Ξέρω ότι θέλαμε να κερδίσουμε, δεν μας βγήκε είναι μια δύσκολη βραδιά και δεν είναι κατάλληλο σημείο για τέτοιες συζητήσεις".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ