ΤΣΕΛΣΙ

Ζήτησε παίκτες ο Σκολάρι

Ζήτησε παίκτες ο Σκολάρι
Σκολάρι

Σε περίοδο οικονομικής ύφεσης για τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, που βλέπουν τα έσοδα τους να συρρικνώνονται, ο Φελίπε Σκολάρι ζήτησε ενίσχυση της Τσέλσι

Οι εμφανίσεις της Τσέλσι δεν πείθουν, για αυτό και ο Βραζιλιάνος προπονητής ζητάει ανανέωση του ρόστερ: " Το ξέρει το διοικητικό συμβούλιο, το ξέρω εγώ, το ξέρει και ο κόσμος. Χρειαζόμαστε ένα με δύο παίκτες που να είναι σε καλή κατάσταση για να κερδίσουμε τίτλους. Διαφορετικά θα υπάρχει πρόβλημα. Αν έχουμε δύο παίκτες παραπάνω στην ομάδα έχουμε πιθανότητες για τον τίτλο", ήταν τα λόγια του Σκολάρι .

Ωστόσο, η δήλωση του Σκολάρι έρχεται σε αντίθεση με την πολιτική της Τσέλσι για καμία μεταγραφή την περίοδο του Ιανουαρίου, όπως έχουν δηλώσει οι Ρομάν Αμπράμοβιτς και Πίτερ Κένιον.

" Δεν νομίζω ότι θα κινηθούμε την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι παίκτες που θέλουμε δεν είναι διαθέσιμοι. Ένας ακόμα λόγος είναι ότι πολλοί τραυματίες επανέρχονται τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο και θα έχουμε εναλλακτικές λύσεις", ήταν η απάντηση του Κένιον στις δηλώσεις Σκολάρι.






TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ