ΖΙΝΕΝΤΙΝ ΖΙΝΤΑΝ

Ζιντάν: Η επιστροφή στους πάγκους και τα δεδομένα για Παρί και εθνική Γαλλίας

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ
Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ © 2020 PETER POWELL / AP IMAGES

Η συνέντευξη που έδωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν έφερε εκ νέου το όνομά του στο προσκήνιο και τα γαλλικά Μέσα προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τις προθέσεις του.

Την Κυριακή (19/06), ο Ζινεντίν Ζιντάν παραχώρησε συνέντευξη στην οποία επεσήμανε την επιθυμία του να επιστρέψει στους παγκους.

Αυτό ήταν αρκετό για να αρχίσουν εκ νέου τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του. Η Παρί Σεν Ζερμέν εξακολουθεί παρασκηνιακά να τον πιέζει, ενώ ταυτόχρονα προχωρά την περίπτωση του Κριστόφ Γκαλτιέ.

Ο λόγος που ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίζεται αρνητικός στο να αναλάβει τους Παριζιάνους είναι η επιθυμία του να αναλάβει την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Ο Ζιζού φέρεται να είναι αποφασισμένος να περιμένει για να κάτσει στον πάγκο των τρικολόρ. Το συμβόλαιο του Ντεσάμπ με την Ομοσπονδία της Γαλλίας ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου και ο άλλοτε συμπαίκτης του φαντάζει ως το φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω θα φανούν το προσεχές διάστημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 50χρονος κόουτς παραμένει μακριά από τους πάγκους εδώ και ένα χρόνο και είναι έτοιμος για την επιστροφή του.

TAGS ΖΙΝΕΝΤΙΝ ΖΙΝΤΑΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ