ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Γκαλτιέ μίλησε με Εμπαπέ, έτοιμος να αναλάβει τους Παριζιάνους

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο της Νις
Ο Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο της Νις © 2021 JEREMIAS GONZALEZ / AP IMAGES

Έτοιμος να αναλάβει την Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος μίλησε ήδη με τον Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του.

Η άρνηση του Ζινεντίν Ζιντάν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν έστρεψε τον σύλλογο και τον νέο αθλητικό σύμβουλο, Λουίς Κάμπος, στην περίπτωση του Κριστόφ Γκαλτιέ.

Ο 55χρονος τεχνικός, ο οποίος ανήκει ακόμη στην Νις, έχει εκφράσει την επιθυμία του να μετακομίσει στο Παρίσι. Μάλιστα, οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, κατά την θητεία τους στη Λιλ και σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Παριζιάνων από τον Γκαλτιέ θεωρείται ειλημμένη, καθώς οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει. Όπως αναφέρει μάλιστα, το γαλλικό Goal, έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του νέου πρότζεκτ για την επόμενη περίοδο, ενώ μίλησε και με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Θυμίζουμε ότι οι πρωταθλητές Γαλλίας, προκειμένου να πείσουν τον 23χρονο σταρ να ανανεώσει με την ομάδα, του έδωσε πλήρη έλεγχο στο πρότζεκτ. Αυτό σημαίνει πως θα έχει την δυνατότητα να αποφασίζει για μεταγραφές, αλλά ακόμα θα έχει λόγο και για την πρόσληψη ή την απόλυση του προπονητή.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ