ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζιλμπέρτο: "Μας άγχωσε το γκολ"

Ζιλμπέρτο: "Μας άγχωσε το γκολ"
INTIME SPORTS

Το άγχος του γρήγορου γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ και η κακή βραδιά που βρέθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟ ήταν οι κυριότεροι λόγοι που οι "πράσινοι" έχασαν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, σύμφωνα με δηλώσεις των ηττημένων.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στάθηκε στα λάθη της ομάδας του και στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Λουίς Γκαρθία στάθηκε στο γρήγορο γκολ της ΑΕΚ, ενώ ο Μπουμσόνγκ τόνισε ότι η ήττα πρέπει να γίνει μάθημα στους παίκτες.

Αναφορικά με τη σημερινή εμφάνιση της ομάδας του Τριφυλλιού τόνισε: " Δεχθήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ που δεν περιμέναμε. Στο β΄ημίχρονο προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε, αλλά κάναμε πολλά λάθη και δεν τα καταφέραμε. Ήμασταν βέβαια καλύτεροι από το πρώτο. Με το γρήγορο γκολ αποσυντονιστήκαμε, χάσαμε πολλές εύκολες πάσες και κάναμε πολλά λάθη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να κάνουμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, εξαιτίας των λαθών μας.

Το σημερινό ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι με διαφορετικές καταστάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, κάναμε λάθη, ενώ στο δεύτερο ανεβήκαμε. Είχαμε ένα πλάνο πριν από το παιχνίδι, αλλά στη διάρκεια του ματς δεν δούλεψε τίποτα όπως θα θέλαμε. Είναι περίεργο όταν κάνεις πράγματα και δεν σου βγαίνουν. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε στις καταστάσεις που υπάρχουν. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολους αντιπάλους με καλούς παίκτες και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε
".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: " Είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Δεν πρέπει να στεκόμαστε στα λάθη που κάναμε. Αν νικήσουμε τον Ολυμπιακό πάμε πάλι στον ένα πόντο, όπως ήμασταν πριν από αυτό το ματς. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό, όπως πρέπει σε αυτά τα ματς. Παίζουμε ενάντια σε ποιοτικούς παίκτες και σε οποιαδήποτε φάση μπορούμε να πάθουμε τη ζημιά. Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό ματς. Πρέπει να έχουμε πάθος και να είμαστε σε εγρήγορση".

Σε ερώτηση για τα σχόλια που έχουν γίνει ότι παρουσιάζει σημάδια κόπωσης στα ματς, ξεκαθάρισε: " Αν μπορείτε να μου πείτε πόσες κούρσες έκανα πάνω κάτω και πόσες έχασα, θα δείτε ότι κάνετε λάθος ερώτηση. Ζητώ συγγνώμη για τον τρόπο που απαντάω. Μερικές φορές τρέχω συνέχεια πάνω κάτω, μερικές φορές χρειάζεται να βγω στην κόντρα επίθεση και αν κάποιος χαλάσει την μπάλα θα προσπαθήσω να γυρίσω. Μερικές φορές σταματάω και αυτό είναι λογικό. Δεν είμαι τόσο νέος πια".


Γκαρθία: "Αγχωθήκαμε..."

Ο Λουίς Γκαρθία ανέφερε σε δηλώσεις του ότι οι πράσινοι "πάγωσαν" με το γρήγορο γκολ της ΑΕΚ, ενώ τόνισε ότι υπάρχει χρόνος για ανασύνταξη εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναφερόμενος στην κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ματς με την ΑΕΚ, ο Λουίς Γκαρθία σχολίασε: "Τ ο πρόβλημα είναι ότι δεχθήκαμε πολύ νωρίς το γκολ και μετά αγχωθήκαμε με αποτέλεσμα να μην είμαστε τόσο καλοί. Έτσι δεν σου βγαίνουν και οι φάσεις. Στο β' ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, πραγματοποιήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε".

Σε ερώτηση γα το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανασυνταχθεί εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, απάντησε: " Πιστεύω πως ναι. Κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση, απλώς δεν μας έρχονται τα αποτελέσματα. Προέχει το παιχνίδι του Κυπέλλου και μετά το ντέρμπι".


Μπουμσόνγκ: "Να μας γίνει μάθημα η ήττα"

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός μίλησε για έλλειψη συγκέντρωσης που στοίχισε στους πράσινους.

Αρχικά ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ τόνισε: "Σίγουρα μπήκαμε πολύ άσχημα στο παιχνίδι. Πρέπει σε αυτά τα παιχνίδια να μπαίνεις δυνατά. Σε όλα τα ντέρμπι όποια ομάδα μπαίνει πιο δυνατά και σκοράρει πρώτοι έχει το πλεονέκτημα.

Στη συνέχεια τρέξαμε, αλλά δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι όσο έπρεπε. Αυτό συμβαίνει. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για μας. Πρέπει να μας γίνει μάθημα αυτή η ήττα. Σίγουρα δεν είμαστε χαρούμενοι. Παράλληλα, πρέπει να συγχαρούμε και την ΑΕΚ που ήταν σωστά στημένη τακτικά και δεν μας έδωσε τους χώρους".

Για το ματς με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη εβδομάδα είπε: "Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Περιμέναμε περισσότερα αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Δεν είχαμε καλή βραδιά τώρα πρέπει να δουλέψουμε αυτήν την εβδομάδα. Θα προσπαθήσουμε να πάμε καλά στο Κύπελλο και στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τώρα θα είναι πιο δύσκολο γιατί ο Ολυμπιακός είναι τέσσερις βαθμούς μπροστά μας και θα έρθει εδώ με λιγότερη πίεση από εμάς. Ασφαλώς πρέπει να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι αλλά πρώτα απ' όλα να παραμείνουμε ήρεμοι. Σίγουρα δεν είναι καλό το σημερινό αποτέλεσμα αλλά αν είμαστε ήρεμοι έχουμε καλή ομάδα και αν παίξουμε έτσι όπως μπορούμε θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ