ΑΕΚ

Ζήκος: "Δεν είναι αυτή η ΑΕΚ που ζήσατε"

Ζήκος: "Δεν είναι αυτή η ΑΕΚ που ζήσατε"
INTIME SPORTS

Ο Άκης Ζήκος μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πριν την προπόνηση της Πέμπτης, τονίζοντας πως η Ένωση είναι γεννημένη πρωταγωνίστρια ενώ ζήτησε από όλους να δουλέψουν και να κάνουν υπομονή.

Στη σημερινή (25/4) τελευταία προπόνηση τον λόγο πέραν του Τραϊανού Δέλλα, πήρε και ο Άκης Ζήκος ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τα όσα πέρασαν μαζί τις δύο τελευταίες εβδομάδες αλλά και για το μέλλον τους.

"Από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε σας είπαμε ότι θα κάνουμε τα πάντα και θα παλέψουμε μαζί για την σωτηρία της ομάδας. Πιστεύω ότι αυτό το διάστημα που δουλέψαμε μαζί δεθήκαμε και κάναμε σημαντικά πράγματα και αυτό κρατάω", τόνισε αρχικά ο Ζήκος και συνέχισε:

"Αυτό που είδατε φέτος δεν είναι το ποδόσφαιρο και κυρίως δεν είναι αυτή η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι γεννημένη πρωταγωνίστρια και φέτος λόγω των προβλημάτων που και εσείς βρήκατε όταν ήρθατε, αναγκάστηκε να παλεύει μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την παραμονή της".

Όσον αφορά το μέλλον της ομάδας αλλά και των ίδιων των παικτών είπε: "Δεν ξέρω τι θα γίνει από εδώ και πέρα, όμως αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να δουλέψετε και να κάνετε υπομονή. Πρέπει να σκεφτείτε τι θα κάνετε με το μέλλον σας και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Η ΑΕΚ όπως και να έχει θα βρεθεί πάλι να πρωταγωνιστεί γιατί είναι καταδικασμένη να το κάνει. Θα είμαι δίπλας σας σε ότι χρειαστείτε".

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ