ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζίκο σε Γιουβέντους:"Πάρτε τον Ντιέγκο"!

Ζίκο σε Γιουβέντους:"Πάρτε τον Ντιέγκο"!
Ζίκο

Σε δηλώσεις του σε Ιταλικά μέσα ο βετεράνος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και προπονητής Ζίκο προτρέπει την Γιουβέντους να πάρει τον Ντιέγκο

Ο Βραζιλιάνος βετεράνος ποδοσφαιριστής Ζίκο πιστεύει ότι αν η Γιουβέντους αποκτήσει τον Ντιέγκο τότε θα επανέλθει στις επιτυχίες σε σύντομο χρονικό διάστημα, το όνομα του 22χρονου ποδοσφαιριστή έχει συνδεθεί αυτή την σεζόν πολλές φορές με την “Μεγάλη Κυρία” και ο Ζίκο φαίνεται να θέλει να γίνει αυτός ο “γάμος”.
“Δεν μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι η τιμή του Ντιέγκο έχει ξεπεράσει τα 40 εκ. ευρώ, είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που μαζί με τον Ρομπίνιο έγραψαν ιστορία στην Σάντος. Η συνέχεια του είναι ακόμα καλύτερη καθώς με το που ήρθε στην Ευρώπη κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ με την Πόρτο, ενώ τώρα παίζει στην εθνική Βραζιλίας”.

“Εγώ από την πλευρά μου προτρέπω κάθε μεγάλο σύλλογο να ασχοληθεί με την περίπτωση του και να κάνει πρόταση για την αγορά του. Είναι γεννημένος νικητής και πρωταθλητής, όποια ομάδα τον πάρει στις τάξεις της θα έχει ένα σπουδαίο όπλο στην κατοχή της”.




Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που έχει ακουστεί για την Γιουβέντους είναι ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ, φυσικά και ο Ζίκο δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει και για την αξία του 24χρονου Ολλανδού παίκτη.

“Ο Φαν Ντερ Φάαρτ είναι πολύ καλός παίκτης αλλά αν μου δώσετε δυο επιλογές και σε αυτές είναι ο Ολλανδός και ο Ντιέγκο, τότε όλοι ξέρετε ποια θα είναι η απάντηση μου, επιμένω ότι όποιος πληρώσει και τον πάρει δεν θα κλαίει τα χρήματα του, είναι μια σπουδαία ευκαιρία για την Γιουβέντους να τον αποκτήσει και να βγει από την αφάνεια”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ