ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πίσω από τις λέξεις... κρύβονται αστέρια

Πίσω από τις λέξεις... κρύβονται αστέρια
καστιγιο καστρο

Μια 18άδα λάτιν παικτών, των οποίων τα ονόματα έχουν και άλλη έννοια

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Βιθέντε Ντελ Μπόσκε (Vicente Del Bosque): Ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ οδήγησε τους "μερένγκες" στην κατάκτηση δύο Champions League (2000, 2002), αλλά η διοίκηση των Μαδριλένων έβλεπε το δέντρο και όχι το δάσος και τελικά τον απέλυσε.

ΒΑΣΙΚΟΙ
Ικέρ Κασίγιας (Iker Casillas): Και ολόκληρο τετράγωνο να φυλάξει ο τερματοφύλακας της Ρεάλ, γκολ δεν θα μπει.

Ιβάν Κάμπο (Ivan Campo): Ο 34χρονος αμυντικός συνεχίζει να διαπρέπει στο γήπεδο με τη φανέλα της Μπόλτον.

Σέρχιο Ράμος (Sergio Ramos): Σαν κλαδιά απλώνει τα πόδια του ο αμυντικός της Ρεάλ και ανακόπτει τους αντιπάλους του.

Χάβι Βέντα (Javi Venta): Η πώληση του αμυντικού της Βιγιαρεάλ σε μεγαλύτερο σύλλογο είναι πολύ πιθανή, μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

Νέρι Καστίγιο (Neri Castillo): Σαν απόρθητο κάστρο κινείται μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο δικός μας Νέρι, για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι πλέον.

Χοσέ Αντόνιο Ρέγες (Jose Antonio Reyes): Από τους βασιλιάδες στο χώρο του κέντρου ο μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μιγκέλ Άνχελ Ανγκούλο (Miguel Angel Angulo): Από όποια γωνία και να δεις τον μέσο της Βαλένθια, σίγουρα θα εντυπωσιαστείς.

Ισμαέλ Μπλάνκο (Ismael Blanco): Άλλος ένας δικός μας, που κέρδισε μια θέση στην ενδεκάδα, καθώς ο επιθετικός της ΑΕΚ βρίσκει διαρκώς το στόχο φέτος.

Φερνάντο Τόρες (Fernando Torres): Ο πύργος στην επίθεση της Λίβερπουλ "σκοτώνει" τις αντίπαλες άμυνες.

Νταβίδ Βίγια (David Villa): Βίλα πρέπει να του χαρίσει ο πρόεδρος της Βαλένθια για τα γκολ με τα οποία έχει "ξελασπώσει" τις "νυχτερίδες".

Σέρχιο Αγουέρο (Sergio Aguero): Μέσα σε όλες τις φάσεις βρίσκεται ο νεροκουβαλητής της Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΠΑΓΚΟΣ
Λέο Φράνκο (Leo Franco): Οι εντυπωσιακές αποκρούσεις του πορτιέρο της Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν αναγκάσει τις υπόλοιπες ομάδες να πρέπει να "σκάσουν" πολλά φράγκα για να τον αποκτήσουν.

Χαβιέρ Παρέδες (Javier Paredes): Όταν οι αντίπαλοι της Σαραγόσα πλησιάζουν την περιοχή της, βρίσκουν μπροστά τους τον τοίχο που λέγεται Παρέδες.

Φαμπρίσιο Φουέντες (Fabricio Fuentes): Πηγή προβλημάτων για τους αντίπαλους επιθετικούς αποτελεί ο Αργεντίνος αμυντικός της Βιγιαρεάλ.

Χούλιο Κρους (Julio Cruz): Το σταυρό τους κάνουν οι αντίπαλοι της Ίντερ όταν έχουν να αντιμετωπίσουν τον Αργεντίνο επιθετικό.

Ρομπέρτο Σολδάδο (Roberto Soldado) και Χοσέ Πάολο Γκερέρο (Jose Paolo Guerrero): Πιστοί στρατιώτες σε Ρεάλ και Αμβούργο αντίστοιχα είναι ο Ισπανός και ο Περουβιανός επιθετικός.

Γκαστόν Άνχελ Κάσας (Gaston Angel Casas): Ο Αργεντίνος, πρώην επιθετικός της Μπέτις και νυν της Κάδιθ, έχει "κλείσει" πολλά σπίτια.




































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ