CHAMPIONS LEAGUE

Ζίκο: "Ευκαιρία να γράψουμε ιστορία"

Ζίκο: "Ευκαιρία να γράψουμε ιστορία"
ζικο

Ενθουσιώδης είναι ο Ζίκο εν όψει της αποψινής αναμέτρησης της Φενέρμπαχτσε με τη Σεβίλλη στο "Σάντσεθ Πιθχουάν"

Ο Ζίκο πιστεύει πως αν η τουρκική ομάδα υπερασπιστεί το προβάδισμα του πρώτου αγώνα (η Φενέρ είχε νικήσει με 3-2 στην Κωνσταντινούπολη), τότε μπορεί να στείλει ένα μήνυμα στην Ευρώπη ότι μπορεί να θεωρηθεί ως διεκδικήτρια του τίτλου
"Αυτή είναι η ευκαιρία για σας. Είστε αυτοί που μπορούν να αλλάξουν την ιστορία της Φενέρμπαχτσε με το να πάτε στην Ευρώπη και να νικήσετε", τόνισε ο Βραζιλιάνος, απευθυνόμενος προς τους παίκτες του, ενώ συνέχισε λέγοντας:

"Αν προκριθούμε στα προημιτελικά, θα μας γράψει η ιστορία. Η Ευρώπη θα μιλάει για εμάς. Η ατμόσφαιρα δεν μας φοβίζει, αλλά η αντίπαλός μας είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και έχει κατακτήσει πολλά τρόπαια".

"Θα παίξουμε με την ίδια ομάδα όπως στο ντέρμπι με τη Γαλατάσαραϊ, το οποίο δεν νομίζω ότι θα μας επηρεάσει, επειδή πρόκειται για διαφορετικές διοργανώσεις".

Απών για τους Τούρκους θα είναι ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο μηρό και ο Ζίκο πιστεύει ότι η απουσία του είναι κρίσιμη, αλλά θα προσπαθήσει να την καλύψει:

" Θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν ακρογωνιαίος λίθος σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά οι τραυματισμοί είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Αλλά δεν μπορούμε να παίξουμε αμυντικά, επειδή η ομάδα είναι σχεδιασμένη για να επιτίθεται. Αν δεν το κάνουμε αυτό, τότε η Σεβίλλη θα έχει περισσότερες ευκαιρίες".

Ο Ζίκο έχει ευχάριστες αναμνήσεις από την ισπανική πόλη, καθώς αγωνίστηκε με την εθνική Βραζιλίας στα εναρκτήρια παιχνίδια για το Μουντιάλ του 1982:

"Παίξαμε ένα παιχνίδι στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" και δύο στο γήπεδο της Μπέτις. Νικήσαμε και στους τρεις αγώνες και θα θέλαμε να είχαμε μείνει εκεί σε όλο το τουρνουά", πρόσθεσε ο Ζίκο.












TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ