CHAMPIONS LEAGUE

Ζεζούς: "Σημαντικό, αλλά όχι καθοριστικό"

Ζεζούς: "Σημαντικό, αλλά όχι καθοριστικό"
INTIME SPORTS

Σημαντικό, αλλά όχι καθοριστικό χαρακτήρισε το ματς με τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Μπενφίκα Ζόρζε Ζεζούς. Τι είπε για Σαβιόλα, Ρομπέρτο και Μήτρογλου (VIDEOS).

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης (23/10) είναι σημαντικό, αλλά όχι καθοριστικό για την Μπενφίκα σύμφωνα με τον Ζόρζε Ζεζούς και όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα ο τεχνικός των Πορτογάλων μίλησε για τους Σαβιόλα, Ρομπέρτο και Μήτρογλου τον οποίο χαρακτήρισε πολύ καλό και επικίνδυνο επιθετικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Μπενφίκα:

" Ξέρουμε ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι δύσκολο. Στόχος μας είναι η νίκη, αλλά για να την πετύχουμε θα πρέπει να αποδώσουμε στο επίπεδο που παρουσιάσαμε στη νίκη μας επί της Άντερλεχτ.

Στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολο να κάνεις συγκρίσεις. Είμαστε σε μια διοργάνωση που συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες και οι αποστάσεις μεταξύ μίας νίκης, μίας ισοπαλίας και μίας ήττας είναι μικρές.

Ο αγώνας μας με τον Ολυμπιακό δεν θα κρίνει τίποτα, αλλά φυσικά είναι σημαντικό για μας να νικήσουμε αν θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Δεν πρόκειται για καθοριστικό ματς, αφού απομένουν ακόμη άλλα τρία.

Θέλουμε τη νίκη και είναι σημαντικό να την πάρουμε, αλλά δεν μας εξασφαλίζει κάτι. Ο όμιλος μας είναι πολύ ισορροπημένος, εν εξαιρέσουμε την Παρί Σεν Ζερμέν.

Δεν λέω ότι έχει ήδη προκριθεί κι αυτή, αλλά είναι σε πολύ καλή θέση", τόνισε αρχικά ο τεχνικός των "αετών" που στη συνέχεια αναφέρθηκε στους Σαβιόλα και Ρομπέρτο που έχουν φορέσει την φανέλα της Μπενφίκα:

" Πρόκειται για δύο παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά, όχι μόνο σαν παίκτες, αλλά και βάσει της παρουσίας τους στην Μπενφίκα. Ο Σαβιόλα ήρθε εδώ ως εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστής κι έκανε μία φανταστική πρώτη σεζόν. Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης και άνθρωπος, που δεν έβαλε ποτέ τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Μας έλειψε όταν έφυγε.

Ο Ρομπέρτο ήρθε από ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, αλλά δεν είχε τόσες συμμετοχές όπως ο Σαβιόλα. Όμως κι αυτός είναι παίκτης υψηλής ποιότητας. Είμαι σίγουρος πως θα δείξει με το χρόνο πως είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας, αλλά ελπίζω την Τετάρτη να μην είναι τόσο καλός".

Όσον αφορά τον Κώστα Μήτρογλου, ο Ζόρζε Ζεζούς παραδέχθηκε πως είναι πολύ επικίνδυνος για την ομάδα του: " Ο Μήτρογλου είναι ένας επιθετικός με μεγάλη ποιότητα και πετυχαίνει συνεχώς γκολ. Τον έχουμε παρακολουθήσει σε πολλά παιχνίδια. Είναι πολύ επικίνδυνος μέσα στην περιοχή, αλλά κι έξω από αυτή. Συνεργάζεται πολύ καλά με τον Σαβιόλα".

Ροντρίγκο: "Εξαιρετικοί παίκτες Ρομπέρτο και Σαβιόλα"

Από την πλευρά των παικτών της Μπενφίκα ο Ροντρίγκο τόνισε: " Το ματς δεν είναι καθοριστικό, γιατί ό,τι κι αν γίνει δεν εξασφαλίζεται κάτι μαθηματικά. Όμως δεν παύει να είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και τις δύο ομάδες γιατί θα παίξει μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της κατάστασης στον όμιλό μας".

Για την αγωνιστική κατάσταση της Μπενφίκα: " Δεν έχουμε παίξει τόσο καλά, παρότι έχουμε πάρει κάποιες νίκες. Ελπίζω να φτάσουμε στο επίπεδο απόδοσης που πραγματικά μπορούμε να φτάσουμε".

Για τους Ρομπέρτο και Σαβιόλα: " Ο Ρομπέρτο και ο Σαβιόλα είναι φίλοι μας. Πρόκειται για εξαιρετικούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες, αλλά στο ματς της Τετάρτης θα τους δούμε σαν αντιπάλους, όπως και όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ