ΠΑΟΚ

Ζεβλάκοβ: "Ο Πρίγιοβιτς ήθελε Κίνα, εγώ του είπα ΠΑΟΚ"

Ζεβλάκοβ: "Ο Πρίγιοβιτς ήθελε Κίνα, εγώ του είπα ΠΑΟΚ"
Ζεβλάκοφ

Ο τεχνικός διευθυντής της Λέγκια Βαρσοβίας, Μίχαλ Ζεβλάκοβ, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τον φορ του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο τεχνικός διευθυντής της Λέγκια Βαρσοβίας, Μίχαλ Ζεβλάκοβ, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Για μια μπάλα ζούμε» με τους Δημήτρη Σαμόλη, Βασίλη Τεμπέλη και Αλέξη Βιρβίλη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για τις εμφανίσεις του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που αποκτήθηκε από τη Λέγκια: «Ξέρω την καριέρα του Άλεξ και τον συγχαίρω μετά από κάθε γκολ του με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σημαντικός σύλλογος και πάντα τα πρώτα ματς είναι κομβικής σημασίας για έναν παίκτη. Η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ είναι ένα καλό βήμα για την καριέρα του. Πιστεύω ότι θα πετύχει πράγματα με τον ΠΑΟΚ».

Για τις πολλές ομάδες που έχει παίξει ο Πρίγιοβιτς: «Όταν βλέπεις το βιογραφικό του αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε παραξενεύσει. Δεν έχω καταλάβει το λόγο που έχει αλλάξει τόσα κλαμπ, ίσως να μην είχε παίξει σε μία ομάδα που να έχει σταθερότητα, να μάχεται για το πρωτάθλημα και να παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτά τα έχουν τόσο η Λέγκια, όσο και ο ΠΑΟΚ και ο Αλεξ μπορεί να γίνει σημαντικό στέλεχος της ομάδας. Του αρέσουν οι προκλήσεις και για αυτό γίνεται καλύτερος».

Για το πόσο δύσκολη ήταν η συμφωνία της Λέγκια με τον ΠΑΟΚ: «Μιλούσα πολύ μαζί με τον Άλεξ πριν από τη μεταγραφή, καθώς είχε πρόταση από ομάδα της Κίνας. Οι συζητήσεις με τον Αλεξ δεν ήταν εύκολες, καθώς ήθελε να πάει στην Κίνα. Εγώ του είπε ότι δεν είναι ώρα για να πάει εκεί ακόμα κι αν τα χρήματα ήταν πολλά.

Του είπα επίσης ότι αν έμενε στην Ευρώπη θα μπορούσαν να τον δουν περισσότερες ομάδες και μετά να πάει στην Κίνα με περισσότερα χρήματα. Του συνέστησα να πάει στον ΠΑΟΚ, που παίζει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Άλλωστε στην Ελλάδα έχει καλό καιρό, τα χρήματα ήταν ικανοποιητικά και αυτό που ελπίζω είναι να βρει καλή επαφή με τον νέο του προπονητή».

Για τις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ: «Είχα άμεση επαφή με τον Λούμπος Μίχελ, που ήξερε τον παίκτη και το μόνο που μου ζήτησε ήταν κάποιες μικρές λεπτομέρειες για το πως παίζει. Είχαμε μία μικρή συζήτηση και του είπα ότι μπορεί να παίξει τόσο ως μοναδικός επιθετικός, όσο και μαζί με κάποιον άλλον.

Ο Πρίγιοβιτς δεν είναι παίκτης που θα τρέξει με την μπάλα, αλλά θα παίξει κυρίως μέσα στην περιοχή και μπορεί να σκοράρει με αρκετούς τρόπους. Όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις, αυτές κράτησαν μόλις μία ημέρα. Δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα και αυτό για εμένα ήταν μία ευχάριστη έκπληξη».

Για το ποια ομάδα από την Κίνα ήθελε τον Πρίγιοβιτς και με τι χρηματικό αντίτιμο: «Ήταν μία ομάδα που ανέβηκε από τη δεύτερη κατηγορία στην πρώτη. Ήταν δύσκολες οι διαπραγματεύσεις και δεν ήθελε να αυξήσει την προσφορά της, που ήταν στα δύο εκατομμύρια».

Ακούστε τις δηλώσεις του…

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ