SERIE A

Ζέμαν: "Η Ρόμα έτοιμη για σκουντέτο"

Ζέμαν: "Η Ρόμα έτοιμη για σκουντέτο"
New Image

Την πεποίθησή του ότι η Ρόμα είναι φέτος ικανή να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα και να μπει σφήνα σε Ίντερ και Μίλαν, εξέφρασε ο πρώην "τζαλορόσο" τεχνικός

"Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για το σκουντέτο μετά από τέσσερα μόλις ματς, όμως θα έλεγα ότι η Ρόμα μπορεί να κοντραριστεί με Ίντερ και Μίλαν για τον τίτλο", ξεκίνησει τις δηλώσεις του ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε:

"Βλέπω τη Γιουβέντους να ακολουθεί αυτές τις ομάδες, με τη Φιορεντίνα και Παλέρμο να μάχονται και εκείνες για μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Φιορεντίνα είναι μία ομάδα που κοιτάζει το μέλλον. Δεν είναι πλέον ομάδα που εξαρτάται αποκλειστικά από τον Λούκα Τόνι και θα τους πάρει κάποιο διάστημα για να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα".




Όσο για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής που λαμβάνει χώρα το βράδυ της Τετάρτης στο "Αρτέμιο Φράνκι" ανάμεσα στην δεύτερη του πίνακα (8 βαθμούς) Φιορεντίνα και την πρωτοπόρο (10 βαθμούς) Ρόμα, ο Ζέμαν έκανε την εκτίμηση ότι το παιχνίδι θα αποτελέσει ένα δύσκολο τεστ για την ομάδα του Σπαλέτι.

"Θα είναι ένα κλειστό ματς, δεν έχω αμφιβολία για αυτό. Είναι δύσκολο το ξεκίνημα για τις ομάδες, με εμβόλιμες αγωνιστικές, αγώνες Κυπέλλων και ευρωπαϊκά ματς.

Αμφότερες οι ομάδες θα επηρεαστούν καθώς παίζουν γρήγορο ποδόσφαιρο και δεν πιστεύω ότι θα είναι σε θέση να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους για ολόκληρο το 90λεπτο".






TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ