ΜΙΛΑΝ

Ζέεντορφ: "Έκλαψα στην Κωνσταντινούπολη"

Ζέεντορφ: "Έκλαψα στην Κωνσταντινούπολη"
Ζέεντορφ-Μίλαν

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ πιστεύει ότι υπάρχει αθλητική βεντέτα με τη Λίβερπουλ μετά το 2005 και εξομολογείται το μυστικό της μεγάλης του φόρμας

Ο ρέκορντμαν στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας κατακτήσει την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση τρεις φορές με τρεις διαφορετικές ομάδες (Άγιαξ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν) παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα "As", δίνοντας απαντήσεις πάνω σε αρκετά ενδιαφέροντα ερωτήματα.
" Δεν παίρνω ναρκωτικά, δεν πίνω αλκοόλ και δεν καπνίζω. Η αλήθεια είναι ότι προπονούμαι με πάρα πολύ διάθεση και μεγάλη ένταση", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός μέσος, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μοναδικό ρεκόρ που κατέχει αλλά και στη φετινή πρόκληση που έχει απέναντί του, να κατακτήσει το 4ο Τσάμπιονς Λιγκ στην καριέρα του.

" Ήδη αισθάνομαι προνομιούχος που έχω πάρει μέρος σε τόσα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ και με τόσο σημαντικές για τον θεσμό ομάδες. Σε περίπτωση νίκης, θα αφιερώσω το τρόπαιο στην οικογένεια, στους φίλους και σε όλους αυτούς που με βοήθησαν στην καριέρα μου.



Οδυνηρές οι αναμνήσεις από Κωνσταντινούπολη
Ήμασταν εντυπωσιακοί στα ματς με τη Γιουνάιτεντ, δείξαμε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα από αυτούς. Με την Λίβερπουλ έχουμε το αίσθημα της βεντέτας, αθλητικής βεντέτας όμως. Είναι σκληρό να χάνεις ένα Κύπελλο Πρωταθλητριών μέσα σε διάστημα έξι μήνων.

Είχαμε κυριαρχήσει σε εκείνο το ματς, θα μπορούσαμε να πετύχουμε και τέταρτο γκολ και μετά από λίγο πέτυχαν τρία γκολ. Ήμασταν οι άρχοντες του τελικού για 85 λεπτά. Έκλαψα πολύ εκείνο το βράδυ, όμως δεν θεωρώ ότι είμαι αδύναμος ως άτομο.

Τώρα η Λίβερπουλ είναι πιο δυνατή σε σχέση με εκείνο το ματς. Ο τελικός θα κριθεί πολύ στην φυσική κατάσταση



.

Καλύτερος παρά ποτέ στα... γεράματα
Στο ερώτημα για το αν κάνει αυτή την περίοδο με τη Μίλαν τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του, απαντάει: " Η εμπειρία σε βοηθάει να βελτιώνεσαι και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Τώρα είμαι καλύτερος σε σχέση με τον καιρό που έπαιζα στη Ρεάλ αλλά και πριν τρία χρόνια.



Όσον αφορά τον Κακά εξέφρασε την πίστη του ότι θα παραμείνει στην ομάδα, ενώ για την ενδεχόμενη έλευση του Ροναλντίνιο στην ομάδα, δήλωσε:

"Ο Ροναλντίνιο είναι φίλος και όσο περισσότεροι ποιοτικοί παίκτες έρχονται σε μία ομάδα τόσο αυξάνονται οι πιθανότητές της να πετυχαίνει σημαντικές νίκες".








TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ