ΙΝΤΕΡ

Ζανέτι: "Μέσι ο διάδοχος του Φίγκο"

Inter Milan Argentine forward Hernan Crespo,center, is congratulated by teammates after scoring against Messina during an Italian first division soccer match in Messina, Italy, Sunday, May 6, 2007. (AP Photo/Francesco Saya)
Ίντερ-πανηγυρικό AP

Τον Λιονέλ Μέσι για διάδοχο του Φίγκο στην Ίντερ επιθυμεί ο αρχηγός των "νερατζούρι", Χαβιέρ Ζανέτι, ο οποίος δεν θα υποστηρίξει τη Μίλαν στον τελικό

Οριστική απάντηση ίσως δοθεί μετά τις 23 Μάη, όμως από την πλευρά του ο αρχηγός των "νερατζούρι", Χαβιέρ Τζανέτι, φρόντισε με τη σειρά του να ρίξει νερό στο μύλο της αντιπαράθεσης των δύο ομάδων, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει την Μίλαν κόντρα στη Λίβερπουλ.
" Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε το πρωτάθλημα, και η Μίλαν είναι στον τελικό και μπορεί να κερδίσει το τρόπαιο. Μα δεν βλέπω τον λόγο γιατί θα πρέπει να συνεχίζουμε να κάνουμε συγκρίσεις για να μάθουμε ποια από τις δύο ομάδες είναι καλύτερη.

Για μένα θα είναι δύσκολο να υποστηρίξω τη Μίλαν στον τελικό. Έχω φίλους και στην μία και στην άλλη πλευρά. Ο Μασεράνο είναι στην Λίβερπουλ, ενώ Ζέεντορφ, Σίμιτς και Γκρίμι είναι στη Μίλαν, όμως δεν μπορώ να ελπίζω ότι θα κερδίσουν το Τσάμπιονς Λιγκ", τόνισε ο Ζανέτι, ο οποίος αποκάλυψε το όνομα του ποδοσφαιριστή που θα ήθελε να διαδεχτεί τον Λουίς Φίγκο.

" Με δυσαρεστεί πολύ που ο Λουίς αποχωρεί από την ομάδα. Ποιον θα ήθελα στην θέση του; Σύμφωνα με εμένα ο ικανότερος σε αυτό τον ρόλο είναι ο Μέσι. Ποιος ξέρει, ίσως να τον έχει στο μυαλό του ο Μοράτι, όμως δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει εύκολα να φύγει από τη Μπαρτσελόνα", κατέληξε ο άσος της Ίντερ.







TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ