ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ζαμπαλέτα: "Για μένα ο Μέσι είναι λίγο καλύτερος από τον Μαραντόνα"

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Αργεντινής στο φιλικό με την Τζαμάικα
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Αργεντινής στο φιλικό με την Τζαμάικα © 2022 EDUARDO MUNOZ ALVAREZ / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι ξεπερνά τον θρύλο της Αργεντινής Ντιέγο Μαραντόνα σύμφωνα με τον παλαίμαχο μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, Πάμπλο Ζαμπαλέτα, ο οποίος μιλώντας στο ESPN τόνισε ότι το ποδόσφαιρο ήταν διαφορετικό τη δεκαετία του '80.

Το αιώνιο δίλλημα των ποδοσφαιρόφιλων είναι Κριστιάνο Ρονάλντο ή Λιονέλ Μέσι. Ο παλαίμαχος μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, Πάμπλο Ζαμπαλέτα μίλησε στο ESPN, όπου και ρωτήθηκε για ένα άλλο δίδυμο, το οποίο δεν έζησε όμως το ποδόσφαιρο στην ίδια εποχή.

Τους Μέσι και τον Αργεντινό θρύλο Ντιέγκο Μαραντόνα, με τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να υπερτερεί στον άτυπο διαγωνισμό, σύμφωνα με τον 37χρονο.

"Το ποδόσφαιρο ήταν διαφορετικό στη δεκαετία του '80 ή του '90. Για μένα ο Μέσι είναι λίγο καλύτερος από τον Μαραντόνα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ρωτήσω τον πατέρα μου και σου λέει Μαραντόνα.

Μπορεί να είναι επειδή έχω δει τον Μέσι να παίζει, ήμουν φίλος του ή έχω δει κάποιες άλλες πτυχές, αλλά νομίζω ότι ο Μέσι έκανε πράγματα σε ηλικία 10 ή 15 ετών που επανέλαβε στα 35 του. Είναι φανταστικό

Ο Μαραντόνα ήταν μια ιδιοφυΐα, έχω δει πολλά κλιπ του πριν από πολλά χρόνια, αλλά ο Μέσι τα τελευταία 15 χρόνια ήταν απίστευτος".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ