CHAMPIONS LEAGUE

Ζάλτσμπουργκ - Σεβίλλη 1-0: Στους "16" του Champions League οι Αυστριακοί, στο Europa League οι Ανδαλουσιάνοι

Ο Αντεγιέμι πανηγυρίζει το γκολ της Ζάλτσμπουργκ στην αναμέτρηση με τη Σεβίλλη στο Champions League
Ο Αντεγιέμι πανηγυρίζει το γκολ της Ζάλτσμπουργκ στην αναμέτρηση με τη Σεβίλλη στο Champions League © 2021 LISA LEUTNER / AP IMAGES

Ο Νοά Οκαφόρ ήταν ο ήρωας της Ζάλτσμπουργκ και χάρη στο χρυσό γκολ του έστειλε την ομάδα του στους "16" του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της, με τη Σεβίλλη να τερματίζει στην τρίτη θέση και να εξασφαλίζει τη θέση της στο Europa League.

Η Σεβίλλη γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Ζάλτσμπουργκ, με τον Νοά Οκαφόρ να στέλνει με το γκολ του να στέλνει απευθείας τους γηπεδούχους για πρώτη φορά στους "16" του Champions League και να στερεί αυτόματα από τους Ανδαλουσιανούς τη συνέχεια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο ισπανικός σύλλογος που από το 64' αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερα, μετά την αποβολή Χορδάν με δεύτερη κίτρινη κάρτα, τερμάτισε στην τρίτη θέση με έξι βαθμούς και θα συνεχίσει στο Europa League.

Ο Οκαρόφ ήταν ο λυτρωτής των Αυστριακών, αφού στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από σέντρα του Αντεγέμι από τα αριστερά, έκανε με τη μία το πλασέ από το ύψος του πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μπουνού για το 1-0 των γηπεδούχων, που έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Ζάλτσμπουργκ: Κεν, Κρίστενσεν, Ονγκουενέ, Σολέ, Ούλμερ, Σούτσιτς (75' Καπάλντο), Καμαρά, Άαρονσον, Ζάιβαλντ, Οκαφόρ (84' Αντάμου), Αντεγέμι (66' Σέσκο).

Σεβίλλη: Μπουνού, Μοντιέλ (69' Ρεκίκ), Κουντέ, Κάρλος, Αουγκούστινσον (53'΄Μιρ), Χορδάν, Φερνάντο, Ράκιτιτς (68' Τόρες), Οκάμπος, ελ Χανταντί, Γκόμες (68' Όσκαρ).

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΒΙΛΛΗ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ