CHAMPIONS LEAGUE

Ζάλτσμπουργκ - Ντίναμο 1-0: Ο Οκαφόρ τής έδωσε "φτερά" πρόκρισης

Ο Νόα Οκαφόρ της Ζάλτσμπουργκ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντίναμο για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα" | Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022
Ο Νόα Οκαφόρ της Ζάλτσμπουργκ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντίναμο για τη φάση των ομίλων του Champions League 2022-2023 στη "Ρεντ Μπουλ Αρένα" | Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 © 2022 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Η Ζάλτσμπουργκ δυσκολεύτηκε αλλά πήρε τη νίκη 1-0 επί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τον 5ο όμιλο του Champions League και συνάμα προβάδισμα για την πρόκριση στα νοκ άουτ.

Το πέναλτι του Νοα Οκαφόρ άργησε αλλά έδωσε τη νίκη 1-0 στη Ζάλτσμπουργκ με αντίπαλο την Ντίναμο στην Αυστρία, για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Champions League. Το γκολ του Ελβετού επιθετικού έφερε την ομάδα του πάνω από τους Κροάτες και με πλεονέκτημα στην κούρσα για τα νοκ άουτ.

Ο αγώνας δεν είχε μεγάλη δράση, με την κατοχή να είναι μοιρασμένη, όμως μία ομάδα μπορούσε να πλησιάσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Αυτή ήταν η Ζάλτσμπουργκ, που εκμεταλλεύτηκε την κίνηση χωρίς μπάλα των Οκαφόρ και Μπένιαμιν Σέσκο, έστω κι αν τελικά την πιο επικίνδυνη στιγμή του ημιχρόνου την είχε ο Γιόσιπ Μίσιτς με μακρινό σουτ.

Στο 2ο ημίχρονο, οι Αυστριακοί ήταν ξεκάθαρα καλύτεροι και δοκίμασαν αρκετές φορές τα αντανακλαστικά του Ντόμινικ Λιβάκοβιτς. Στο 71ο λεπτό, ο Σαντέγκ Μοχαραμί ανέτρεψε τον Αντρέας Ούλμερ και ο Οκαφόρ εκτέλεσε το πέναλτι, κάνοντας το 1-0.

Ένα τραγικό λάθος του Στάρνια Πάβλοβιτς στο 82' έβγαλε τον Γιόσιπ Ντρμιτς σε θέση τετ α τετ, όμως ο Φίλιπ Κεν απέκρουσε με το ένα χέρι και διατήρησε μέχρι τέλους το 1-0.

ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κεν, Ντέντιτς, Σολέ, Πάβλοβιτς, Ούλμερ (79' Βέμπερ), Καπάλντο, Ζάιβαλντ, Κιάεργκααρντ, Σέσκο, Σούτσιτς (90+2' Γκουρνά Ντουάτ), Οκαφόρ (79' Αντάμου)

ΝΤΙΝΑΜΟ: Λιβάκοβιτς, Πέριτς, Σούταλο, Τεοφίλ Κατρίν (76' Ντρμιτς), Μοχαραμί (80' Μπότσκαϊ), Αντεμί, Ιβάνουσετς (87' Μπατούρινα), Λιούμπιτσιτς, Πέτκοβιτς, Όρσιτς (80' Σπίκιτς)

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

  • Ζάλτσμπουργκ - Ντίναμο Ζάγκρεμπ 1-0 (71' πέν. Οκαφόρ)
  • 05/10 22:00 Τσέλσι - Μίλαν

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

  • 11/10 19:45 Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Ζάλτσμπουργκ
  • 11/10 22:00 Μίλαν - Τσέλσι
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ