Πάκσι: Συντριβή για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού πριν από το πρώτο ραντεβού με τους πράσινους για το Conference League

Λιγότερο από μία εβδομάδα πριν από το πρώτο ραντεβού της με τον Παναθηναϊκό για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, η Πάκσι υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από την Αούστρια Βιέννης στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων.
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε μεσοβδόμαδα με 4-1 από την Ραπίντ Βιέννης στην Αυστρία σε φιλικό παιχνίδι και προσγειώθηκε ανώμαλα μετά από τα εξαιρετικά του αποτελέσματα στα πρώτα του φιλικά προετοιμασίας, όμως λίγες ημέρες χτύπησε “καμπανάκι” και για την πρώτη του αντιπαλο στα Κύπελλα Ευρώπης τη σεζόν 2026-27.
Ο λόγος για την Πάκσι που υποδέχεται την ερχόμενη Πέμπτη (23/7, 21:00) τους πράσινους στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, με τους Ούγγρους να χάνει με το βαρύ 4-1 το βράδυ της Παρασκευής (1/7) σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Αούστρια Βιέννης.
Το πρώτο μέρος βρήκε την προσεχή αντίπαλο του τριφυλλιού να είναι πίσω στο σκορ από το 16′ με γκολ του Σάλιτς και στο 52′ δέχτηκαν και δεύτερο γκολ από τον Φίσερ, με την Πάκσι να μειώνει στο 54ο λεπτό με τον Σίλιε αλλά όχι μόνο να μη διεκδικεί κάτι καλό από το ματς αλλά να αποχωρεί με σκυμμένο το κεφάλι αφού δέχτηκε άλλα δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά (65′ 67′) για να χάσει με 4-1.