SERIE A

Ζαλαγέτα-Μπλάζι στη Νάπολι

Ζαλαγέτα-Μπλάζι στη Νάπολι
New Image

Σε σημαντική μετεγγραφική ενίσχυση προχώρησε η Νάπολι, αποκτώντας με τη μορφή συνιδιοκτησίας από τη Γιουβέντους τους Ζαλαγέτα και Μπλάζι

Λίγες ημέρες πριν τη λήξη των μετεγγραφών, η ομάδα του ιταλικού Νότου πέτυχε ένα σημαντικό "χτύπημα" καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για την απόκτηση των Μανουέλε Μπλάζι και Μαρτσέλο Ζαλαγέτα, με τη μορφή συνιδιοκτησίας.
Σύμφωνα με δημοσιογράφο της εφημερίδας "Il Roma", ο αθλητικός διευθυντής των "μπιανκονέρι" Αλέσιο Σέκο παραδέχτηκε ότι η ομάδα του Τορίνου παραχώρησε το 50% των δικαιωμάτων των δύο αυτών ποδοσφαιριστών, με τις φήμες να θέλουν τον Μπλάζι να παίρνει 750.000 λίρες για τη μετακόμισή του στο "Σαν Πάολο" και τον Ζαλαγέτα το ποσό των 675.000 λιρών.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο Μπλάζι θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "παρτενοπέι", ενώ ο Ουρουγουανός φορ (παίκτης της Γιουβέντους τα τελευταία έξι χρόνια) θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στην ομάδα της Νάπολι.

Το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση των δύο παικτών είναι να υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση (αναμένεται εντός της ημέρας) μέσα από τις επίσημες ιστοσελίδες των δύο ομάδων.




TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ