SUPER LEAGUE 2

Ζάκυνθος - ΑΕΚ Β' 0-0: Λευκή ισοπαλία και "φρένο" στο νικηφόρο σερί των κιτρινόμαυρων

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της ΑΕΚ Β' με τη Ζάκυνθο
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της ΑΕΚ Β' με τη Ζάκυνθο INTIME

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Ζάκυνθο και την ΑΕΚ Β' για την εμβόλιμη 8η αγωνιστική της Super League 2, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 0-0.

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Ζάκυνθο και την ΑΕΚ Β' για την εμβόλιμη 8η αγωνιστική της Super League 2, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν καλές στιγμές, αλλά να μην καταφέρνουν τα βρουν το γκολ. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου μετά από δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα άφησε δύο βαθμούς στη Ζάκυνθο.

Στα μισά του πρώτου μέρους η ΑΕΚ Β' είχε απειλήσει δις την εστία των γηπεδούχων. Τη μία με τον Χριστόπουλο στο 17', το σουτ του οποίου κόντραρε στα σώματα και τη δεύτερη με τον Γιούση στο 23', με την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι του Πατσιόπουλου.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες, όχι όμως την ουσία., με τους γηπεδούχους να κρατούν το μηδέν στο ημίχρονο, αντέχοντας στην πίεση. Με το "καλημέρα" του δεύτερου μέρους η καλύτερη στιγμή άνηκε στην ΑΕΚ Β', που έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα.

Συγκεκριμένα, στο 49' ο Τζούντα Γκαρσία κρέμασε τον τερματοφύλακα της Ζακύνθου, αλλά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Καλλιβωκάς πρόλαβε και έδιωξε. Ούτε στο 75' και 76' με τους Κοσίδη και Γιαννούτσα αντίστοιχα να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεσή τους στα τελευταία λεπτά, με τον τερματοφύλακα της Ζακύνθου να πραγματοποιεί στο 83ο λεπτό του αγώνα τεράστια επέμβαση στο σουτ του Κοσίδη, ωστόσο το γκολ δεν ήρθε, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Ζάκυνθος: Πατσιόπουλος, Κολεύρης, Ματέους (59' Σολ), Καλλιβώκας, Κούνιας, Σούρμπης, Ντάσης, Κοναγκάγια, Στίλα (87' Παναγιωτόπουλος), Μαρίνο, Εντουάρντο (90+1' Καψάσκης).

ΑΕΚ Β': Ιατρούδης, Γιούσης (71' Αμούρ), Χριστόπουλος Ε. (46'Γερολέμου), Γκαρσία, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης (61' Κοσίδης), Παρράς, Γιαννούτσος, Κορνέχος, Κατσίκας, Γκίνης.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League 2:

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ