PREMIER LEAGUE

Ύβρεις Ρέντναπ κατά Χαλκιά

Ύβρεις Ρέντναπ κατά Χαλκιά
Ρέντναπ

Απίστευτη και αναίτια φραστική επίθεση εις βάρος του Κώστα Χαλκιά εξαπέλυσε ο Χάρι Ρέντναπ

Οι "Πόμπεϊς" βρίσκονται σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ χάρη στην πετυχημένη τους φετινή παρουσία, ο Νουάνκο Κανού εντυπωσιάζει με τη συχνότητα που σκοράρει και ο Χάρι Ρέντναπ έχει κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζει.

Ο Άγγλος τεχνικός αισθάνεται δικαιωμένος, όμως την ίδια ώρα φαίνεται πως χάνει τον έλεγχο και επιτίθεται στους προκατόχους του. Ο 59χρονος προπονητής έφτασε μάλιστα να ειρωνευτεί με τον χειρότερο τρόπο και τον γκολκίπερ του Άρη, Κώστα Χαλκιά.

" Είναι μία θαυμάσια χρονιά. Νόμιζα πως είχα κάνει λάθος που γύρισα αλλά τώρα είμαι χαρούμενος. Κάναμε πολύ καλές μετεγγραφές. Ο Ντέιβιντ Τζέιμς δείχνει ασταμάτητος. Πιστεύω πως είναι καλύτερος από αυτό τον Έλληνα τερματοφύλακα που είχαμε την περασμένη σεζόν. Τον θυμάστε; Πως τον λένε; Χαλκιάς;".

Για να συνεχίσει την αναίτια επίθεση του... " Πολύ τηλεφωνούσαν από την Portsmouth News και διαφωνούσαν μαζί μου, όμως τώρα πιστεύω ότι ο Χαλκιάς μπορεί να δουλεύει σε κεμπαμπτζίδικο στο Southsea".

Στη συνέχεια σειρά πήρε ο Βέλιμιρ Ζάετς. " Τον Χαλκιά έφερε ένας μάνατζερ. Πως τον λένε; Όχι, δεν είναι ο Περέν, ο άλλος, ο Ζάετς αυτός είναι. Παρόπλισε τον Σάκα Χίσλοπ και έφερε τον Χαλκιά. Απίστευτο".







TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ