ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υποψήφιος στόχος ο Μανού ντελ Μοράλ

Υποψήφιος στόχος ο Μανού ντελ Μοράλ

Η πιθανή αποχώρηση του Τζιμπρίλ Σισέ το προσεχές καλοκαίρι έχει δώσει αφορμή για διάφορα δημοσιεύματα αναφορικά με υποψήφιους διαδόχους του. Ένας από αυτούς είναι ο Μανού ντελ Μοράλ της Χετάφε, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα. (videos)

Η ιστοσελίδα fichajes.net αναφέρει πως ο επιθετικός της ισπανικής ομάδας βρίσκεται υπό την παρακολούθηση των "πράσινων", κυρίως χάρη στις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν.

Εκτός του Παναθηναϊκού, υπάρχουν αρκετές ακόμα ευρωπαϊκές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 27χρονου.

Ο Ντελ Μοράλ αγωνίζεται στη Χετάφε από το 2006 και σε 154 αγώνες έχει βρει δίχτυα 35 φορές. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Χαέν, από τις οποίες μεταπήδησε σε εκείνες της Ατλέτικο Μαδρίτης. Με την πρώτη ομάδα των "ροχιμπλάνκος" πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 5 φορές, χωρίς να σκοράρει.

Φέτος, μετράει 36 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει 8 φορές. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις "μικρές" ομάδες της εθνικής Ισπανίας, κατακτώντας μάλιστα το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 του 2003. Δεν έχει καμία συμμετοχή με την ανδρών της "φούρια ρόχα".

Ο Μανού ντελ Μοράλ εν δράσει:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ