Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Yποψήφιος για Πυργετό ο Καραγιάννης

Yποψήφιος για Πυργετό ο Καραγιάννης
καραγιαννης

Ο Βάιος Καραγιάννης είναι μέσα στους υποψήφιους ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πυργετού μετά την λύση της συνεργασίας με τον Αλεξούλη

Ο Βάιος Καραγιάννης είναι μέσα στους υποψήφιους ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πυργετού μετά την λύση της συνεργασίας με τον Αλεξούλη.
Οι συζητήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στην εβδομάδα. Ο Βάιος Καραγιάννης έχει δουλέψει στο παρελθόν στα Τρίκαλα ενώ έχει οδηγήσει την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Β' Εθνική.

Θεσπρωτός

Την παραίτηση του από τον Θεσπρωτό υπέβαλε ο Γιώργος Τζοβάρας. Μέσα στην ημέρα αναμένεται ανακοίνωση του συλλόγου της Ηγουμενίτσας.

Κεραυνός Κρηνίδων

Στην πρόσληψη του Μπάμπη Ζεκερίδη προχώρησε η διοίκηση του Κεραυνού Κρηνίδων. Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Αγίου Αθανασίου Δράμας έδωσε τα χέρια μου τους ανθρώπους της ομάδας αντικθιστώντας τον Θωμά Μαστρακούκα.

Ηρόδοτος

Παρελθόν από τον Ηρόδοτο αποτελεί ο Λάκης Καργιωτάκης καθώς η διοίκηση του συλλόγου έλυσε την συνεργασία του με τον σύλλογο. Οι προπονήσεις στην ομάδα συνεχίζονται υπό τις οδηγίες του Νίκου Λάμπρου και Τάσο Κοιλιάρα, που πιθανότατα θα μείνουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Καλαμαριά


Ο Κυριάκος Μπιμπισίδης παραμένει στον πάγκο της Καλαμαριάς. Η διοίκηση των ροσονέρι τόνισε ότι στηρίζει απόλυτα τον προπονητή και δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασής του.

Άγιος Ιερόθεος

Ο Δημήτρης Τσιαμπούρης είναι ο νέος τεχνικός του Αγίου Ιερόθεου. Ο μέχρις πρότινος προπονητής του Αιγάλεω θα κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Η ομάδα βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού και αυτό που θα προσπαθήσει να κάνει ο νέος τεχνικός είναι να βρει η ομάδα της ταυτοτητά της.



















TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ