ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Υπέγραψε στον Εργοτέλη ο Καρντόσο

Υπέγραψε στον Εργοτέλη ο Καρντόσο

Ο Οράσιο Καρντόσο επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εργοτέλη. Οι πρώτες δηλώσεις του 34χρονου αμυντικού μέσου.

Ο Καρντόσο είναι και πάλι στα μέρη μας καθώς υπέγραψε συμβόλαιο για 1 χρόνο με τον Εργοτέλη. Ο Αργεντινός κανε μεγάλη καριέρα με τον Αστέρα Τρίπολης, στη συνέχεια πέρασε από την Καβαλά, για να βρεθεί το 2012 στην Κόλο Κόλο και τον περασμένο Γενάρη στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Πλέον ο 34χρονος αμυντικός μέσος θα φοράει τα "κιτρινόμαυρα" του Εργοτέλη και αναμένεται να είναι βασικό στέλεχος στην προσπάθεια των νεοφώτιστων να παραμείνουν στην κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Καρντόσο:

" Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του σπουδαίου Αργεντινού ποδοσφαιριστή Οράσιο Καρντόσο.

Ο πολύπειρος μέσος συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Πρόκειται για μια κίνηση ουσίας, ενός ποδοσφαιριστή που είναι η επιτομή της ομαδικότητας και από τους σημαντικότερους κρίκους στην αλυσίδα για τις περισσότερες ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε.

Ο Οράσιο Καρντόσο, με μεγάλη καριέρα στην Εστουντιάντες της πατρίδας του, έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία στην Ελλάδα με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και της Καβάλας.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Εργοτέλη. Οι άνθρωποι της ομάδας με έχουν υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο. Θέλω να ξέρουν, όπως και οι φίλαθλοι του Εργοτέλη, ότι θα δώσω το 100% για να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο». "

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ