ΒΕΡΟΙΑ

Υπέγραψε στη Βέροια ο Ντόστανιτς

Υπέγραψε στη Βέροια ο Ντόστανιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ράτκο Ντόστανιτς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βέροια και σήμερα (14/02) θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνησή του ως νέος τεχνικός. Στενός συνεργάτης του ο Τεό Σκύφτας.

Προπονητής της Βέροιας θα πρέπει να θεωρείται ο Ράτκο Ντόστανιτς, καθώς απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Σέρβος τεχνικός υπέγραψε την Τρίτη (14/02) συμβόλαιο συνεργασίας με τη "Βασίλισσα του Βορρά" και θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνησή του. Στενός συνεργάτης του 58χρονου προπονητή θα είναι ο Τεό Σκύφτας.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που Ντόστανιτς θα αποτελέσει προπονητή της Βέροιας, στην οποία είχε δουλέψει το 2007-2008 (7 αγώνες, 1-1-5), αλλά και το 2013-2014 (23 ματς, 8-7-8). Η Βέροια το Σάββατο (11/2) ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της από τον Πανιώνιοκαι ύστερα από 20 παιχνίδια είναι στην τελευταία θέση με 13 βαθμούς.

Η μακεδονική ομάδα μετά την αποχώρηση του Θωμά Γράφα επέλεξε να συνεχίσει με τον Τόλη Τερζή στην τεχνική ηγεσία, αλλά μετά τις τρεις ήττες από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Πανιώνιο πάρθηκε η απόφαση να προσληφθεί νέος προπονητής, με την ελπίδα να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Θυμίζουμε πως ο Ντόστανιτς ήταν άνεργος απ' τις 12 Ιανουαρίου, όταν κι απολύθηκε απ' τον Λεβαδειακό, "πληρώνοντας το μάρμαρο" για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ