STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ασταμάτητος ο Πανιώνιος, 1-0 στη Βέροια με Μπεν

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεν σταματάει πουθενά ο φοβερός και τρομερός Πανιώνιος. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς πέρασε και από τη Βέροια χάρη σε γκολ του Μπεν και έφτασε τους 38 βαθμούς στο πρωτάθλημα, παραμένει δεύτερη. Προβληματισμός για τους γηπεδούχους.

Αυτός ο Πανιώνιος δεν σταματάει να ονειρεύεται. Μπορεί να μην έβγαλε μάτια με την απόδοσή του στη Βέροια, όμως πήρε το ζητούμενο και συνεχίζει να καλπάζει έπειτα από 20 αγωνιστικές στην φετινή Super League. Οι Νεοσμυρνιώτες έφτασαν τους 39 βαθμούς και παραμένουν στην δεύτερη θέση του πίνακα, μετρώντας έξι εκτός έδρας νίκες, την ώρα που η γηπεδούχος ομάδα έχασε για πέμπτη φορά εντός έδρας και έμεινε στους 13 βαθμούς.

Έφτανε το γκολ του Μπεν

Το γκολ του Μπεν μόλις στο 8' ήταν αρκετό για τους κυανέρυθρους, αφού κράτησαν για μια ακόμη φορά το μηδέν στην άμυνα χάρη και στον πολύ καλό Γιαννιώτη, με την Βέροια να προσπαθεί μεν, αλλά να μην φτάνει για να αποσπάσει κάτι από το ματς, φεύγοντας από τον αγωνιστικό χώρο με σκυμμένο κεφάλι σε ένα μέτριο -από πλευράς θεάματος- παιχνίδι. Η μάχη της παραμονής συνεχίζεται για την "Βασίλισσα του Βορρά", την ώρα που ο Πανιώνιος έκανε αποφασιστικό βήμα για τα πλέι οφ.

Με τη λήξη του αγώνα, όλοι οι παίκτες του Ιστορικού πήγαν στο σημείο που βρίσκονταν οι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και πανηγύρισαν όλοι μαζί το τρίποντο. Δεν σταματάει πουθενά το "κυανέρυθρο τρένο". Μένει να δουμε ποιο είναι το ταβάνι του φετινού Πανιωνίου.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Διαιτητής: Ανανίας Φωτιάδης

Βοηθοί: Θεόδωρος Νταλούκας, Νικόλαος Κωτούλας

Βέροια (Τερζής): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Σισοκό, Καλί, Ασίγκμπα, Στόιτσεφ (81' Μίλιεβιτς), Τομάς, Κάλβο (68' Μπελαΐντ), Άρτσε (46' Μπαλάφας), Σάρπονγκ, Καπετάνος.

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (81' Σαββίδης), Μασούντ, Μπεν (93' Καθάριος), Μαχμούτοβιτς (46' Λάμπρου).

Γκολ: 8' Μπεν

Κάρτες: 65' Σισοκό, 74' Τομάς / 22' Μασούντ, 61' Μασούντ, 78' Οικονόμου

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Γκολ νωρίς και νέο τρίποντο

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε ο Πανιώνιος έβαλε από νωρίς γερές βάσεις για να φτάσει σε ένα ακόμη τρίποντο και να συνεχίσει την ξέφρενη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα. Μετά τα αναγνωριστικά πρώτα λεπτά, όπου δεν συνέβη τίποτα αξιόλογο και αξιοσημείωτο, οι κυανέρυθροι κατάφεραν να μπουν σε θέση οδηγού. Μόλίς στο 8', ο Μπεν "πλήγωσε" την παλιά του ομάδα με δεξί σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από αδυναμία των γηπεδούχων να απομακρύνουν την μπάλα. Όλα ξεκίνησαν πρίμα για τους Νεοσμυρνιώτες και η Βέροια αναγκαζόταν να κυνηγάει με το καλημέρα.

Η αλήθεια είναι ότι από το σημείο εκείνο και μετά, οι παίκτες του Τερζή ανέβασαν την απόδοσή τους και προσπάθησαν να φτάσουν την ισοφάριση. Δυο φορές ο Γιαννιώτης έδειξε τα αντανακλαστικά του σε προσπάθειες των Καπετάνου και Στοίτσεφ μέσα σε ένα τρίλεπτο, ενώ ο Πανιώνιος προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα, εκμεταλλευόμενος το ότι η άμυνα των γηπεδούχων έπαιζε πολύ ψηλά. Δυο φορές ο Μαχμούτοβιτς πήρε κάθετες πάσες στην πλάτη της άμυνας, αλλά νικήθηκε κατά κράτος από τον Ασίγκμπα, ο οποίος ήταν εκεί για να δώσει λύση.

Η αλήθεια είναι ότι στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους δεν είδαμε τίποτα το αξιόλογο και οι παίκτες περισσότερο ταλαιπώρησαν την μπάλα, παρά απέδωσαν ποδόσφαιρο αξιώσεων. Μοναδικό γεγονός άξιο αναφοράς ήτανη μανούρα που έκανε ο Μασούντ με τον βοηθό και τον διαιτητή για μια λάθος υπόδειξη οφσάιντ, όπου το τράβηξε πολύ και μάλιστα έκανε κίνηση με το δάχτυλο στον αρχηγό του Πανιωνίου, τον Κόρμπο, να σωπάσει, όταν εκείνος του έκανε παρατήρηση για την αντίδρασή του.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το δεύτερο μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και θα ξεχαστεί γρήγορα απ' όλους όσους το παρακολούθησαν είτε δια ζώσης είτε τηλεοπτικά. Οι αλλαγές δεν βοήθησαν καθόλου την Βέροια, η οποία απείλησε ελάχιστα την εστία του Γιαννιώτη, ο οποίος επιστρατεύτηκε μονάχα στην φάση του 62' με το φάουλ του Στόιτσεφ, ενώ είχε άλλη μια καλή φάση στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης, με τον Καπετάνο να μην προλαβαίνει την μπάλα σε γύρισμα του Σαρπόνγκ από τα δεξιά.

Ο Πανιώνιος έκλεισε καλά τους διαδρόμους, έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως δεν ήξεραν τι να κάνουν με την μπάλα στα πόδια και έφτασε εύκολα στο έκτο φετινό εκτός έδρας τρίποντο και ενδέκατο συνολικά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με τον Μασούντ να είναι ο κύριος εκφραστής τους, όμως το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι Φωτιάδη.

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δεν βλέπουμε συχνά να τσακώνονται έντονα συμπαίκτες. Απαράδεκτος ο Μασούντ στο 22', όταν διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα στον βοηθό και στον διαιτητή για μια (λανθασμένη) υπόδειξη οφσάιντ και μετά έκανε... παρατήρηση στον αρχηγό του, τον Κόρμπος, να μη μιλάει, επειδή μπήκε μπροστά για να τον ηρεμήσει.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Ανανίας Φωτιάδης είχε μια καλή διαιτησία. Ήταν κοντά στις φάσεις, δεν έκανε κάποιο σοβαρό λάθος και δεν επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδιού. Μια λάθος υπόδειξη οφσάιντ στον Μασούντ στα μισά του πρώτου μέρους, σε φάση που ξεκίνησε πίσω από το κέντρο.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Ο Μπεν έκανε μια γεμάτη εμφάνιση. Με δικό του γκολ νίκησε ο Πανιώνιος, είχε πολλά τρεξίματα από τα δεξιά στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης και έδωσε μάχες. Έβαλε την υπογραφή του σε αυτό το παιχνίδι ο επιθετικός των Νεοσμυρνιωτών.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Ο Γιαννιώτης ήταν εξαιρετικός κάτω από τα γκολπόστ του Πανιωνίου. Ο νεαρός γκολκίπερ συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις, ενέπνεε σιγουριά, έκανε 3-4 πολύ καίριες επεμβάσεις και έδειξε ότι συνεχώς βελτιώνεται. Έχει μέλλον αν συνεχίσει έτσι.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Ο Μαχμούτοβιτς δεν ήταν καθόλου καλός και γι' αυτό στο ημίχρονο ο Μιλόγεβιτς τον αντικατέστησε. Δυο φορές βγήκε στην κόντρα για να σκοράρει, αλλά τον πρόλαβε ο Ασίγκμπα και μάλιστα στην πρώτη είχε δίπλα του Μασούντ και δεν του πάσαρε. Ο προπονητής του μάλιστα του έκανε αρκετές παρατηρήσεις ότι δεν πίεζε στον χώρο ευθύνης του. Γενικά, δεν τα πήγε καθόλου καλά σε αυτό το ματς. Δεν ήταν η μέρα του.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ