ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπέγραψε ο Ντιόγκο

Υπέγραψε ο Ντιόγκο
Ντιόγκο, Κόκκαλης

Υπέγραψε για 5 χρόνια ο Ντιόγκο, αλλά η ομάδα χρειάζεται κι άλλον επιθετικό. Αγωνία για Νικοπολίδη

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται στη χώρα μας από την Τρίτη (19/8) και το βράδυ της ίδιας ημέρας έδωσε το "παρών" στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" προκειμένου να παρακολουθήσει το φιλικό της νέας του ομάδας με την Αλ Χιλάλ. Την Τετάρτη (20/8) πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, αλλά η μεταγραφή ολοκληρώθηκε μία ημέρα αργότερα, καθώς έπρεπε να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Πορτουγκέζα.
Έτσι, την Πέμπτη (21/8) ο 21χρονος επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία του πειραϊκού συλλόγου και έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι συνολικών οικονομικών απολαβών ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ. Η Πορτουγκέζα θα βάλει στο ταμείο της εννέα εκατομμύρια ευρώ και η σπουδαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και τυπικά. Η ακριβότερη μεταγραφή φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα (ίσως και στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου) είναι πλέον γεγονός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: " Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βραζιλιάνου επιθετικού, Ντιόγκο Λουΐς Σάντο, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας".

Παρουσιάζονται τα αστέρια


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως την προσεχή Δευτέρα (25/8) θα παρουσιάσει επίσημα τα καλοκαιρινά μεταγραφικά αποκτήματα της πειραϊκής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: " Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. θα παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25/8 και ώρα 13:00 στην αίθουσα "Αχιλλέας Γραμματικόπουλος" του σταδίου "Γεώργιος Καραϊσκάκης", τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας".

Χρειάζεται κι άλλος...

Άπαντες στον Ολυμπιακό ζουν και αναπνέουν για τον επαναληπτικό αγώνα της 27ης Αυγούστου με την Ανόρθωση. Πίστη για την επική ανατροπή υπάρχει και όλοι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο μετράνε αντίστροφα για τη σέντρα του μεγάλου αγώνα, που οδηγεί στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το μυαλό είναι φυσιολογικό να βρίσκεται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όταν ο Ολυμπιακός θα κληθεί να κάνει μία ακόμα υπέρβαση. Προς το παρόν, οι μεταγραφές περνούν στο περιθώριο, αν και από την ΠΑΕ διαρρέει πως θα αποκτηθούν άλλοι δύο παίκτες (σε επίθεση και τέρμα), μόνο αν βρεθούν δύο εξαιρετικές περιπτώσεις.

Η ανάγκη για ενίσχυση, όμως, στη γραμμή κρούσης είναι επιτακτική. Με τρεις επιθετικούς δεν μπορεί να βγει εις πέρας επιτυχημένα μία ολόκληρη σεζόν για ένα σύλλογο που κάνει πρωταθλητισμό, καθώς στην πορεία ενδέχεται να προκύψουν είτε τραυματισμοί είτε τιμωρίες). Οι Ντιόγκο, Κοβάτσεβιτς και Μήτρογλου αποτελούν μία δυνατή τριάδα, η οποία, πάντως, πρέπει να πλαισιωθεί με έναν ακόμα επιθετικό, που να είναι πάνω από όλα ταχύς.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα και ο Ολυμπιακός χρειάζεται σίγουρα έναν ακόμα παίκτη στην επίθεση προκειμένου να είναι πλήρης. Μην ξεχνάμε πως αυτό το καλοκαίρι αποχώρησαν τρεις επιθετικοί (Λούα Λούα, Νούνιες, Κωνσταντίνου) και αποκτήθηκε ο Ντιόγκο, για τον οποίο δαπανήθηκε ποσό-μαμούθ.

Ανησυχία για Αντώνη

Η ρεβάνς με την Ανόρθωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ πλησιάζει και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Αντώνης Νικοπολίδης θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού. Ο έμπειρος τερματοφύλακας συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις μετά το κτύπημα που δέχθηκε στο νεφρό, στην αναμέτρηση της Κύπρου και η παρουσία του στη βασική ενδεκάδα βρίσκεται στον... αέρα.

Οι επόμενες δύο-τρεις προπονήσεις θα κρίνουν πολλά, αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε ελπίζει πως θα έχει στη διάθεσή του τον Έλληνα πορτιέρο. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Πάβελ Κόβατς θα αναλάβει το δύσκολο έργο να "κρατήσει" το μηδέν στον αγώνα της χρονιάς για τον Ολυμπιακό.

Ανεπιθύμητος ο Τζόρβας

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει έναν ακόμα τερματοφύλακα στο ρόστερ. Κι ενώ η προοπτική επιστροφής του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στην ομάδα της καρδιάς του είναι εφικτή και αποδεκτή από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, η πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά τον Αλέξανδρο Τζόρβα, προκάλεσε αναστάτωση στις τάξεις του κόσμου της πειραϊκής ομάδας.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού φέρεται να εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του τερματοφύλακα του ΟΦΗ, ο οποίος έχει τατουάζ το σήμα του Παναθηναϊκού! Όπως και να έχει, το συγκεκριμένο σενάριο δύσκολα θα προχωρήσει γιατί όπως και στο θέμα με τον Άγγελο Μπασινά, έτσι και για τον Τζόρβα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα αντιδράσουν μαζικά.

Η διοίκηση έκανε σημαντική προσπάθεια φέτος για να ενισχύσει την ομάδα, έστω και καθυστερήμενα, δαπανώντας ένα σωρό χρήματα για μεταγραφές πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών. Θα είναι κρίμα κι άδικο, στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, να χαθούν οι εντυπώσεις, με την απόκτηση ενός ανεπιθύμητου ποδοσφαιριστή για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

*Ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και είχε συνάντηση με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο για θέματα κυρίως οικονομικής φύσεως.

*Την Πέμπτη (21/8), οι ερυθρόλευκοι έχουν ρεπό, ενώ την Παρασκευή (22/8) θα προπονηθούν στις 08:30.

Κερδίστε εισιτήρια για τον αγώνα Ολυμπιακός-Ανόρθωση

Το SPORT 24 και το Vodafone live! σας στέλνουν στο "Γ. Καραισκάκης" την Τετάρτη 27 Αυγούστου, για τον αγώνα Ολυμπιακός-Ανόρθωση στα πλαίσια των προκριματικών αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεταφερθείτε μ' ένα κλικ στη σελίδα του διαγωνισμού και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το πως μπορείτε να κερδίσετε ένα από τα 20 διπλά εισιτήρια!







































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ