ΚΟΣΜΟΣ

Υπέγραψε ο Ντελ Πιέρο στη Σίντνεϊ

Υπέγραψε ο Ντελ Πιέρο στη Σίντνεϊ

Παίκτης της Σίντνεϊ είναι πλέον ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα παρουσιαστεί από τον σύλλογο της Αυστραλίας εντός της ημέρας.

Μετά από 19 ολόκληρα χρόνια στο Τορίνο με τη φανέλα της Γιουβέντους, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο αποφάσισε πως ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του δεν θα είναι απλά εκτός Ιταλίας αλλά και εκτός Ευρώπης.

Ο ζωντανός θρύλος της "βέκια σινιόρα" (πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου) αποδέχτηκε τελικά την πρόταση της Σίντνεϊ, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν ότι έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, το νέο συμβόλαιο του 38άχρονου άσου θα είναι διετούς διάρκειας, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα 1.600.000 ευρώ.

Όσον αφορά στους λόγους που ο Ντελ Πιέρο επέλεξε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, αυτοί θα γίνουν γνωστοί στις 14:30 ώρα Ελλάδας, οπότε και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε ξενοδοχείο του Πιεμόντε, την πρώτη του ως παίκτης της Σίντνεϊ.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο δεκαήμερο ο μύθος του ιταλικού ποδοσφαίρου είχε "πολιορκηθεί" από πολλές ομάδες που επιδίωκαν να αποσπάσουν την υπογραφή του, με το όνομα του Ολυμπιακού να ήταν ανάμεσα σε αυτά των Λίβερπουλ, Σέλτικ, Μπράγκα, Σιόν και Σαουθάμπτον.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχε απορρίψει προτάσεις από ΗΠΑ, Καναδά, Βραζιλια, Αργεντινή αλλά και από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ταϊλάνδη.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ