ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξύπνησε από το κώμα ο Όσιμ!

Ξύπνησε από το κώμα ο Όσιμ!
Οσιμ-Ιαπωνία

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ιαπωνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ο Βόσνιος τεχνικός ξύπνησε από το κώμα στο οποίο είχε πέσει πριν από περίπου δύο εβδομάδες

Ο Βόσνιος ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας του "ανατέλοντος ηλίου" βρίσκεται μονάδα εντατικής θεραπείας μετά το άτυχο περιστατικό όπου κατέρρευσε στο σπίτι του στην Τσίμπα (κοντά στο Τόκιο) στις 16 Νοεμβρίου, καθώς ανέβαινε τις σκάλες.
"Σιγά σιγά ξαναβρίσκει τις αισθήσεις του. Ακόμα δεν είναι σε θέση να μιλήσει όμως η υγεία του βελτιώνεται σταδιακά", δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο "Reuters" ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας, Χιντέτο Τεσίμα.

Να σημειωθεί ότι ο γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του την προηγούμενη δεκαετία από τον Παναθηναϊκό, Ίβιτσα Όσιμ, διαδέχτηκε τον Βραζιλιάνο Ζίκο στην θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ιαπωνίας μετά το Μουντιάλ της Γερμανίας, όμως εμφάνισε τα πρώτα σημάδια στρες φέτος, κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Ασίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια των προημιτελικών αρνήθηκε να παρακολουθήσει τη διαδικασία των πέναλτι καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά:

"Δεν μου αρέσουν τα πέναλτι, κάνουν κακό στην υγεία μου. Όταν μου είπαν ότι κερδίσαμε άρχισα να χοροπηδάω και παραλίγο να χτυπήσω το κεφάλι μου στο ταβάνι των αποδυτηρίων".


Εν τω μεταξύ, η ιαπωνική ομοσπονδία αναμένεται μέσα στο Δεκέμβρη να ανακοινώσει επίσημα την πρόσληψη του Τακέσι Οκάντα για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, ο οποίος θα επιστρέψει στο τιμόνι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος 10 χρόνια μετά την πρώτη του θητεία.

"Σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή θα πρέπει να έχεις μία ισχυρή και ηγετική προσωπικότητα. Είναι περίεργο που στρεφόμαστε και πάλι στη λύση του Οκάντα, όμως έχει το χάρισμα και ήταν η πρώτη μας επιλογή", υποστήριξε ο τεχνικός διευθυντής της ομοσπονδίας, Τακέσι Όνο.












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ