ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξυλοδαρμός Τζήλου: Η κατάθεση του διαιτητή στην αστυνομία

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αθανάσιος Τζήλος στην κατάθεση του αναφέρει τρεις δράστες στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του. "Ένας με κρατούσε, δύο με χτυπούσαν", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Στις 9:10 το πρωί της Τετάρτης (19/12) ο διεθνής διαιτητής, Αθανάσιος Τζήλος, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από κουκουλοφόρους καθώς έβγαινε από το σπίτι του.

Οι φωτογραφίες από τον τόπο της επίθεσης είναι χαρακτηριστικές, ενώ οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας έκαναν λόγο για "δολοφονική επίθεση", κρίνοντας από την βαναυσότητα των χτυπημάτων.

Ο κ. Τζήλος στην κατάθεση του στην αστυνομία αναφέρει τρεις δράστες στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του, τους οποίους περιγράφει ως άνδρες με... θηριώδεις διαστάσεις. "Ένας με κρατούσε, δύο με χτυπούσαν", υποστήριξε χαρακτηριστικά περιγράφοντας το συμβάν στους αστυνομικούς.

Να σημειώσουμε πως παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ μέσω επίσημης ανακοίνωσης αποκάλυψε πως ο Αλέξης Κούγιας θα αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του Αθανάσιου Τζήλου, δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από το περιβάλλον του διαιτητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ