ΑΓΓΛΙΑ

Ξέσπασε η μητέρα του Μαγκουάιρ: "Αισχρό αυτό που γίνεται εις βάρος του από οπαδούς, ειδήμονες και μίντια"

Ο Χάρι Μαγκουάιρ με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας σε ματς των προκριματικών του Euro απέναντι στην Ουκρανία | 26 Μαρτίου 2023
Ο Χάρι Μαγκουάιρ με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας σε ματς των προκριματικών του Euro απέναντι στην Ουκρανία | 26 Μαρτίου 2023 @2023 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Ο Χάρι Μαγκουάιρ μπήκε στο στόχαστρο των οπαδών και κατά τη διάρκεια του διεθνούς φιλικού της Σκωτίας με την Αγγλία και η μητέρα του, Ζόι, δεν άντεξε και ανέλαβε την υπεράσπισή του μέσω δυναμικής ανάρτησής της στο Instagram.

Δεν έφτανε στον Χάρι Μαγκουάιρ η σκληρή κριτική που δέχεται εδώ και καιρό από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (έχει χάσει μάλιστα τη θέση του στους κόκκινους διαβόλους, με τον Έρικ τεν Χαχ να μην τον υπολογίζει για βασικό), ήρθε και ο αγώνας της Σκωτίας με την Αγγλία (νίκη με 3-1 για τα τρία λιοντάρια) την περασμένη Τρίτη (12/09) για να "δέσει το γλυκό".

Σε αυτό το παιχνίδι ο 30χρονός στόπερ πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο και είχε μία απολύτως άτυχη στιγμή αφού έβαλε αυτογκόλ, με τον παίκτη να καλείται να την ξεπεράσει όπως και τις έντονες αποδοκιμασίες που άκουσε στο γήπεδο, τόσο από τους Σκωτσέζους όσο και από τους Άγγλους οπαδούς στις κερκίδες του "Χάμπτεν Παρκ"

Ξέσπασε η μητέρα του Μαγκουάιρ: "Αισχρό αυτό που γίνεται εις βάρος του από οπαδούς, ειδήμονες και μίντια"
PRINT SCREEN

Αποδοκιμασίες που έκαναν την μητέρα του, Ζόι, να επιλέξει τον λογαριασμό της στο Instagram για να ξεσπαθώσει απέναντι σε όσους "σφυροκοπούν" με ανελέητη κριτική τον γιο της.

"Ως μητέρα, το να βλέπεις το επίπεδο των αρνητικών και υβριστικών σχολίων τα οποία δέχεται από ορισμένους οπαδούς, ειδήμονες και μέσα ενημέρωσης είναι επαίσχυντο και εντελώς απαράδεκτο σε οποιοδήποτε κοινωνικό επίπεδο, πόσο μάλλον για κάποιον που εργάζεται σκληρά για την ομάδα του και τη χώρα.

Ήμουν στην κερκίδα ως συνήθως και αυτό δημιουργήθηκει από το τίποτα, δεν είναι αποδεκτό. Καταλαβαίνω ότι στον κόσμο του ποδοσφαίρου υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, θετικά και αρνητικά, αλλά αυτό που λαμβάνει ο Χάρι έχει ξεπεράσει πολύ το ποδόσφαιρο.

Για μένα το να τον βλέπω να περνάει αυτό που περνάει, δεν είναι εντάξει. Δεν θα ήθελα να δω άλλους γονείς ή παίκτες να περνούν από μία τέτοια δοκιμασία μέλλον, ειδικά νεαρά αγόρια και κορίτσια.

Ο Χάρι έχει τεράστια καρδιά και είναι καλό που είναι διανοητικά δυνατός και μπορεί να το χειριστεί καθώς άλλοι μπορεί να μην μπορούν. Σε κανέναν εύχομαι τέτοιου είδους κακοποίηση", σχολίασε η μητέρα του Χάρι Μαγκουάιρ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ