ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μαγκουάιρ: "Οι πρώτες 4 εβδομάδες ήταν σκληρές αλλά είμαι σίγουρος πως θα παίξω σε αρκετά ματς"

Ο Χάρι Μαγκουάιρ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε φιλικό απέναντι στην Ρεάλ | 26 Ιουλίου 2023
Ο Χάρι Μαγκουάιρ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε φιλικό απέναντι στην Ρεάλ | 26 Ιουλίου 2023 @2023 MICHAEL WYKE/AP IMAGES

Ο Χάρι Μαγκουάιρ έχει χάσει τη θέση του βασικού στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όχι όμως και την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητές του, με τον Άγγλο διεθνή στόπερ να εκφράζει σιγουριά πως θα παίξει σε αρκετά ματς τη φετινή σεζόν.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η μετακίνησή του από την Λέστερ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει αποδειχτεί επιτυχής ως τώρα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Χάρι Μαγκουάιρ όχι μόνο να μην έχει δικαιώσει τα 87 εκατομμύρια ευρώ τα οποία δαπανήθηκαν για αυτόν το καλοκαίρι του 2019 αλλά να βρίσκεται πλέον εκτός πλάνων του Έρικ τεν Χαχ για το αρχικό σχήμα.

Μάλιστα, έφτασε πολύ κοντά στο να μεταπηδήσει στην Γουέστ Χαμ και απλά ναυάγησε το deal με την κάτοχο του Conference League την τελευταία στιγμή, με τον ίδιο να δείχνει πάντως διάθεση να τα αφήσει όλα αυτά πίσω του και να παλέψει σκληρά για να κερδίσει ξανά το status που είχε στους κόκκινους διαβόλους.

"Δεν άρχισα βασικός στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της σεζόν. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο. Η Γουέστ Χαμ; Δεν ήρθαμε σε συμφωνία. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρηκε που έμεινα και εγώ ήμουν χαρούμενος που θα παλέψω για τη θέση μου στην ομάδα", τόνισε σε συνέντευξή του στην "Express" ο 30χρονος μπακ, για να προσθέσει με νόημα:

"Μπορώ να διαχειριστώ την κριτική. Οι πρώτες τέσσερις εβδομάδες ήταν σκληρές επειδή ήταν ένα ματς την εβδομάδα και ο προπονητής δεν με επέλεγε αλλά ακολουθούν αρκετά ματς. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξω σε αρκετά παιχνίδια".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ