ΚΟΣΜΟΣ

Ξένος Τύπος: Με στόχο το Ρίο και το Μουντιάλ

Ξένος Τύπος: Με στόχο το Ρίο και το Μουντιάλ

Τα προκριματικά του Μουντιάλ ξεκινάνε και οι περισσότερες ξένες εφημερίδες ασχολούνται με την εθνική της χώρας τους. Ξεχωρίζουν οι δηλώσεις του Τζέραρντ που προτρέπει τους συμπαίκτες να πιστέψουν για το κάτι παραπάνω στην Βραζιλία: "Γίνονται και θαύματα"

Στην Αγγλία παίζουν ως πρώτο θέμα τις δηλώσεις του Τζέραρντ ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ: "Γίνονται και θαύματα" ( Mirror) - ( Express), ενώ οι Γάλλοι ( L' Equipe), προαναγγέλλουν το ματς της εθνικής τους ομάδας στην Φινλανδία με τίτλο: "Παγοθραυστικό"...

Στην Ιταλία Gazzetta και Corriere dello sport, ασχολούνται με την Σκουάντρα Ατζούρα, το μήνυμα για πρόκριση στην Βραζιλία και το νούμερο 10 στον Τζοβίνκο.

"Ο Τίτο έχει σχέδιο", αναφέρει η Mundo Deportivo για την συμμετοχή του Βιλανόβα στο συνέδριο των προπονητών, ενώ η Marca ασχολείται με την επιστροφή του "Μίστερ Γκολ" Νταβίντ Βίγια στο φιλικό της Ισπανίας με την Σαουδική Αραβία.

Τέλος στην Αργεντινή ( Ole), ενόψει του αγώνα με την Παραγουάη, σχολιάζουν το πως θα κατέβει η εθνική τους ομάδα, τονίζοντας πως στην επίθεση θα υπάρχουν τέσσερις παίκτες (Ιγκουαΐν, Μέσι, Ντι Μαρία, Λαβέτσι)!

Δείτε περισσότερα πρωτοσέλιδα από όλο τον κόσμο στην καθημερινή ειδική ενότητα του Sport24.gr

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ