ΚΟΣΜΟΣ

Ξένος Τύπος: Τίτο και Μουρίνιο... φίλοι για μια μέρα

Ξένος Τύπος: Τίτο και Μουρίνιο... φίλοι για μια μέρα

Ποικίλης ύλης τα πρωτοσέλιδα των Ισπανικών εφημερίδων με την συνάντηση Τίτο-Μουρίνιο να ξεχωρίζει. Στην Αγγλία ασχολούνται με την "τιμωρία" σε Μαλουντά, ενώ στην Ιταλία Μουρίνιο και Αντσελότι πλέκουν το εγκώμιο της Γιουβέντους αλλά και του Κόντε

"Ο Κόντε είναι σαν εμένα", δήλωσε ο Μουρίνιο στην Tuttosport, ενώ ο Αντσελότι και ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης σε Gazzetta και Corriere dello sport αντίστοιχα συμφωνούν πως "Η Γιουβέντους είναι φαβορί για τον τίτλο".

Όσον αφορά τους Ισπανούς, η Sport με αφορμή το ετήσιο συνέδριο προπονητών της UEFA, έχει κεντρικό θέμα την φωτογραφία του Τίτο με τον Μουρίνιο, δίπλα δίπλα και σχολιάζει: "Φίλοι για μία μέρα".

"Πρίγκιπες του fair play", αναφέρει η Mundo Deportivo για την βράβευση των Κασίγιας και Τσάβι, ενώ η Marca ασχολείται με την βράβευση της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας από το ίδρυμα "Πρίγκιπας της Αστούριας" σε μια από τις σημαντικότερες αθλητικές βραβεύσεις.

Στην Αγγλία ασχολούνται με τον Μαλουντά που αξίζει 4 εκ. στην Τσέλσι, αλλά θα προπονείται με την δεύτερη ομάδα! ( Mirror). Τέλος οι Γάλλοι ( L' Equipe), αναρωτιούνται αν ήρθε η ώρα η εθνική τους ομάδα να αρχίσει να επιτίθεται...

Δείτε περισσότερα πρωτοσέλιδα από όλο τον κόσμο στην καθημερινή ειδική ενότητα του Sport24.gr

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ