ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκίνησε η προετοιμασία για την Άντερλεχτ

Ξεκίνησε η προετοιμασία για την Άντερλεχτ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχει ξεχάσει ήδη τη νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη (2-0) και ετοιμάζεται για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Άντερλεχτ στο Βέλγιο (Τετάρτη 2/10, 21:45). Γιαταμπαρέ και Τόρες εκτός προπόνησης.

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου (2-0), όμως χρονικά περιθώρια για ξεκούραση δεν υπάρχουν στον Πειραιά.

Ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του ξανασυναντήθηκαν λίγες ώρες αργότερα, αυτή τη φορά στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία ενόψει Άντερλεχτ.

Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας δίνουν ένα απλό τα πιο σημαντικά τους ματς στο Βέλγιο, αφού θα κριθεί κατά πολύ και η συνέχειά τους στο ευρωπαϊκό ταξίδι, έστω κι αν ακόμα είναι νωρίς.

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιαταμπαρέ, ο οποίος έκανε θεραπεία και ατομικό στο γήπεδο, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μπορεί να είναι ετοιμοπόλεμοι, όμως δεν βρίσκονται άπαντες στη λίστα της UEFA.

Στην προπόνηση της Κυριακής (29/9), όσοι έπαιξαν στη Νέα Σμύρνη έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν κανονικά προπόνηση. Έριξαν το βάρος στα τελειώματα φάσεων και έπαιξαν δίτερμα, σε μικρό χώρο.

Εκτός του Γιαταμπαρέ, στην προπόνηση δεν συμμετείχε με την υπόλοιπη ομάδα και ο Μιγκέλ Τόρες. Ο Ισπανός αμυντικός συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και σιγά σιγά ανεβάζει ρυθμούς. Την Δευτέρα οι Πειραιώτες θα γυμναστούν στις 19:00.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

" Αφήνοντας πίσω τους τη νίκη επί του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στρέφουν το βλέμμα τους στην προσεχή αναμέτρηση για το UEFA Champions League με αντίπαλο την Άντερλεχτ, στο Βέλγιο.

Σήμερα Κυριακή γυμνάστηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Όσοι έπαιξαν στη Νέα Σμύρνη έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν κανονικά προπόνηση. Έριξαν το βάρος στα τελειώματα φάσεων και έπαιξαν δίτερμα, σε μικρό χώρο.

Κανονικά γυμνάστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην των Γιαταμπαρέ και Τόρες. Ο πρώτος έκανε θεραπεία και ατομικό στο γήπεδο και ο δεύτερος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Αύριο Δευτέρα οι "ερυθρόλευκοι" θα γυμναστούν στις 19:00".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ