ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ξεκίνημα μετ' εμποδίων

Ξεκίνημα μετ' εμποδίων
New Image INTIME SPORTS

Τα πανηγύρια και η χαρά της νίκης γρήγορα διαδέχτηκαν την σκληρή πραγματικότητα για τον Αγροτικό Αστέρα που ξεκίνησε με προβλήματα σήμερα την προετοιμασία του

Οι παίκτες επέστρεψαν σήμερα στο γήπεδο μετά το ρεπό τους και ξεκίνησαν κανονικά την προετοιμασία για το παιχνίδι της Δευτέρας 3/5 (Γήπεδο Φυλής) κόντρα στον Θρασύβουλο.
Όπως συνηθίζει ο Μάκης Χάβος, διατήρησε χαμηλούς τόνους και ζήτησε από όλους πειθαρχία, συγκέντρωση και σοβαρότητα για έναν αγώνα, στον οποίο επιβάλλεται η νίκη.

" Για να έχει αντίκρισμα και βαθμολογική ουσία η νίκη επί του Ιωνικού, οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό τη Δευτέρα και να πάμε για νικηφόρο αποτέλεσμα. Δεν πρέπει και δεν μπορούμε να εφησυχάσουμε, διότι τώρα πρέπει να τα παίξουμε όλα για όλα στο Πρωτάθλημα", είπε μεταξύ άλλων ο tεχνικός των πρασίνων, που δε θέλει σε καμία περίπτωση οι παίκτες του να χαλαρώσουν.

Δύο είναι μέχρι στιγμής οι δεδομένες απουσίες για την Δευτέρα, αυτές των Μπεκιάρη και Μπάρμπα, που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς. Μάλιστα ο τελευταίος θα εκτίσει και ποινή για κάρτες στον αγώνα με τον Θρασύβουλο και στην τελευταία αγωνιστική με το Αιγάλεω. Για τους υπολοίπους, δεν υπήρξε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης.

Ο Γιακουμής προπονήθηκε κανονικά και φαίνεται να ξεπέρασε τις ενοχλήσεις τις προηγούμενης εβδομάδας. Σήμερα οι παίκτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους με αρκετό τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Για αύριο η προπόνηση ορίστηκε για τις 16.00 στο γήπεδο του Ευόσμου.

Απολαύστε ζωντανά τη Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε τη Δευτέρα 03/05 στις 19.00 την αναμέτρηση Θρασύβουλος-Αγροτικός Αστέρας.












TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ