ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκαθαρίζει με Μπεργκ, Φέλκενμπεργκ

Ξεκαθαρίζει με Μπεργκ, Φέλκενμπεργκ

Μέχρι την Δευτέρα αναμένεται να απαντήσει ο Φάλκενμπεργκ στον Παναθηναϊκό ενώ θετικά εξελίσσεται η υπόθεση της απόκτησης του Μπεργκ από τους πράσινους

Δυο μήνες και κάτι μέρες συμπληρώθηκαν από την πρώτη φορά που διαβάσαμε για το όνομα του Μάρκους Μπεργκ στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, με την υπόθεση να φαίνεται πως φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της.

Ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται στην Γερμανία και διαπραγματεύεται τη μετακίνηση του 26άχρονου φορ, με την υπόθεση να έχει κολλήσει ουσιαστικά στην αποζημίωση που πρέπει να πάρει ο παίκτης από το Αμβούργο.

Όλα δείχνουν πως αυτή η εβδομάδα που μας έρχεται είναι και η καθοριστική για τον Σουηδό ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι πιθανό να βρεθεί στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Βέβαια εξαιτίας της έκβασης της υπόθεσης του Έρικ Φάλκενμπεργκ καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι, αφού αν δεν πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Μιας και μιλήσαμε για τον Ολλανδό μέσο να πούμε πως για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρον έχουν δείξει σύλλογοι από την πατρίδα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ