ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη-Παναθηναϊκός 1-2

Ξάνθη-Παναθηναϊκός 1-2
Σισέ, Λέτο, Κωστούλας

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Σισέ (26', 88') ο ΠΑΟ πέρασε από τα Πηγάδια νικώντας 2-1 την Ξάνθη

" Ηταν η πιο σημαντική νίκη από τότε που ήρθα" τόνισε με το φινάλε ο Νίκος Νιόπλιας αποχωρώντας από το γήπεδο στα Πηγάδια και αυτό είναι η πραγματικότητα αφού με το "διπλό" αυτό οι "πράσινοι" αύξησαν την διαφορά στο +8, μετέφεραν περισσότερο άγχος στον "αιώνιο" αντίπαλο (το είχε τονίσει ο Ελληνας τεχνικός) ενώ ξεπέρασαν το εμπόδιο μιας δύσκολης έδρας.

Παράλληλα, ο τεχνικός των "πράσινων" συνέχισε το σερί του κάνοντας το 5Χ5 από τότε που έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας και με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Σισέ να έχει φτάσει τα 15 γκολ, οδηγούν ψηλά την ομάδα του "τριφυλλιού".

Σε ότι αφορά τους γηπεδούχους, το επόμενο εντός έδρας ματς με τον Εργοτέλη μοιάζει σαν τελικός αφού τα περιθώρια στένεψαν και οι Ακρίτες είναι σε οριακό σημείο της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Κάκος Α. (Κέρκυρα)
Βοηθοί: Δ. Γκάγκας (Λάρισας), Δ. Τάτσης (Ηπείρου)


Σκόντα Ξάνθη (Γιάννης Ματζουράκης): Γκσπούρνιγκ, Παπαδημητρίου, Κωστούλας, Βάλλας, Τζάγκι, Φλίσκας (81' Βασιλακάκης), Στρμπά, Μαρσελίνιο (71' Σουάνης), Λουτσιάνο (64' Φαμπιανέσι), Πόι, Έλινγκτον.

Παναθηναϊκός (Νίκος Νίοπλιας): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπιάρσμιρ, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης (86' Τζιόλης), Λέτο (77' Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης (73' Νίνης), Σισέ.

Κίτρινες: Μαρσελίνιο, Παπαδημητρίου, Φλίσκας, Βάλλας (Σκόντα Ξάνθη) / Λέτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος (Παναθηναϊκός)
Κόκκινες:-

Με μια ματιά


Με τρία νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα από αυτή που είχε παρατάξει στα Γιάννινα, προτίμησε να εμφανίσει ο Γιάννης Ματζουράκης στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο "Ρουμάνος" θέλοντας να δώσει πιο επιθετική πνοή στην ακριτική ομάδα έριξε στο ματς τους Στρμπά, Μαρσελίνιο και Λουτσιάνο με τον Αργεντίνο και Βραζιλιάνο στα άκρα της επίθεσης.

Μια αλλαγή είχε στα πλάνα του και ο Νίκος Νιόπλιας σε συνάρτηση με αυτή που είχε παρουσιάσει την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ με τον Εργοτέλη. Ο 44χρονος προπονητής έβαλε αντί του Νίνη στην αριστερή πτέρυγα τον Λέτο που έδειξε όσο αγωνίστηκε αλλαγή με τους Κρητικούς πως ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Αντίθετα, με αυτή την αλλαγή Μπιάρσμιρ και Καντέ πήραν και πάλι ψήφο εμπιστοσύνης από τον Νιόπλια με τον Σαριέγκι να μένει και πάλι στον πάγκο.

Ξεκίνημα με ρυθμό και διαμαρτυρίες

Εξαιρετικό ρυθμό είχε από τα πρώτα λεπτά η αναμέτρηση με τις δύο ομάδες σε ένα ανοικτό ματς να πηγαίνουν την μπάλα πάνω-κάτω σε όλο το γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι στο 3' ήταν αυτοί που βγήκαν σε θέση βόλης όταν ο Σισέ από αριστερά βρήκε τον Σαλπιγγίδη αλλά ο διεθνής επιθετικός δεν έκανε καλό κοντρόλ μέσα στην περιοχή και έχασε την μπάλα.

Σχεδόν ίδια φάση για τους "πράσινους" οκτώ λεπτά αργότερα και ενώ είχαν την εδαφική υπεροχή με τον Καραγκούνη αυτή την φορά σχεδόν από το κέντρο να βρίσκει και πάλι τον Σαλπιγγίδη μέσα στην περιοχή της Ξάνθης, όμως ο 28χρονος επιθετικός πιέστηκέ από πίσω από τον Τζάγκι και έπεσε στο έδαφος με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για παράβαση και με τον Ελληνα άσο να προσπαθεί έστω πεσμένος να πλασάρει.

Οι γηπεδούχοι στο επόμενο λεπτό (12') είχαν την πρώτη τους επίσκεψη στην άμυνα του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Παπαδημητρίου βρήκε τον Έλινγκτον μέσα στην περιοχή του "τριφυλλιού", αλλά ο Άγγλος επιθετικός δεν έκανε καλό σουτ και δεν απείλησε τον Τζόρβα.

Πρόβα με δοκάρι.... και μετά το γκολ Νο14

Οι "πράσινοι" συνεχώς ανέβαζαν την απόδοσή τους αναζητώντας τον τρόπο που θα έφταναν στο γκολ. Ετσι, στο 22' ο Σισέ από πλάγια θέση επιχείρησε το δυνατό σουτ από τα αριστερά, με την μπάλα να κοντράρει στον Παπαδημητρίου και να χτυπά στο δεξί δοκάρι του Γκσπούρνινγκ, που λίγο έλειψε να δεχθεί την μπάλα στην πλάτη.

Ο Γάλλος σταρ ωστόσο τέσσερα λεπτά αργότερα (26') πήρε την ρεβάνς και βρήκε στόχο, όταν μετά από μια κάθετη πάσα του Κατσουράνη και ενώ ο Τζάγκι από αριστερά κάλυπτε τον άσο των "πράσινων". Ετσι με γυριστό σουτ από κοντά ο Σισέ δεν άφησε περιθώρια στον Αυστριακό γκολκίπερ και άνοιξε το σκορ ξεσηκώνοντας τους 1300 φίλους της ομάδας, που ήταν πίσω από την εστία της Σκόντα.

Οι "πράσινοι" θα μπορούσαν πριν συμπληρωθεί το ημίωρο να "κλειδώσουν" το ματς αλλά στάθηκαν άτυχοι, όταν στο 28' ο Κατσουράνης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή είδε την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Γκσπούρνινγκ και πέρασε άουτ, προς απογοήτευση του διεθνή μέσου.

Πάτησε γκάζι η Σκόντα

Αναγκασμένη η Σκόντα Ξάνθη προσπάθησε να ανέβει για να φτάσει στο γκολ και ο Γιάννης Ματζουράκης ζήτησε από τους Πόϊ και Μαρσελίνιο να αλλάξουν πλευρά ενώ από τον Λουτσιάνο ζήτησε να βοηθήσει περισσότερο ως επιτελικός επιθετικός.

Στο 34' οι Ακρίτες θα φτάσουν σε θέση βολής, όταν οι Μαρσελίνιο και Λουτσιάνο θα συνδυαστούν ωραία έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού, με τον Μαρσελίνιο να κάνει το σουτ και τον Τζόρβα να μπλοκάρει, πέφτοντας στην γωνία του.

Ο Λουτσιάνο λίγο αργότερα προσπάθησε όπως και στο πρώτο 20λεπτο να απειλήσει με φάουλ έξω από την περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το τείχος το φάουλ που εκτέλεσε.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας περισσότερο με τους "πράσινους" να περιμένουν για να "χτυπήσουν" σε κάποια αντεπίθεση. Αυτό λίγο έλειψε να γίνει πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, όταν στο 43', ο Σισέ θα περάσει εντυπωσιακά τον Βάλλα και θα προσπαθήσει να "κρεμάσει" τον Γκσπούρνιγκ, με τον υψηλόσωμο ωστόσο Αυστριακό πορτιέρο να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.

Ξεκίνημα χωρίς αλλαγές και σουτ

Οι δύο προπονητές ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο χωρίς να αλλάξουν τα πρόσωπα και τα αγωνιστικά τους πλάνα που είχαν επιλέξει από το ξεκίνημα του ματς. Οι Ξανθιώτες που ήταν πίσω στο σκορ αναγκασμένοι να τρέξουν περισσότερο προσπάθησαν από την αρχή να βγουν μπροστά για να πετύχουν κάτι καλό.

Στο 54' ο Καραγκούνης ήταν αυτός που εξαπέλυσε το πρώτο αξιόλογο σουτ αλλά χωρίς καλή ισορροπία πέρασε ψηλά πάνω από την εστία της Ξάνθης.

Με τον ίδιο τρόπο, δύο ποδοσφαιριστές της Σκόντα προσπάθησαν να νικήσουν τον Τζόρβα αλλά δεν βρήκαν στόχο. Πρώτα στο 55', Στρμπα μετά από πάσα του Λουτσιάνο και δύο λεπτά μετά οι δύο παίκτες άλλαξαν ρόλους και ο Βραζιλιάνος σούταρε απελπιστικά άουτ.

Ο Γιάννης Ματζουράκης προσπάθησε να δώσει λίγο πνοή στον δημιουργικό τομέα και έβαλε τον Φαμπιανέσι στην θέση του Λουτσιάνο, περίπου 20 λεπτά μετά το ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος. Την ίδια ώρα η εικόνα του αγώνα ίδια με τις δύο ομάδες σε παιχνίδι με άλλη τακτική εκατέρωθεν, φτωχό σε ευκαιρίες και με μοιρασμένη ακριβώς την κατοχή (50%-50%).

Ενίσχυση εκατέρωθεν και τρίτο δοκάρι οι "πράσινοι"

Οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 65', όταν μετά την σέντρα του Παπαδημητρίου, και την άσχημη έξοδος του Τζόρβα, ο Πόι όμως δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στην κενή εστία των "πράσινων".

Οι δύο τεχνικοί βλέποντας τον χρόνο να κυλά ενίσχυσαν ακόμα την ομάδα τους με διορθωτικές κινήσεις από τον πάγκο. Ο "Ρουμάνος" πρώτος έβαλε στο ματς τον Σουάνη ενώ λίγο αργότερα ο Νιόπλιας έβαλε στο ματς και τον Νίνη.

Οι "πράσινοι" είχαν ένα δίλεπτο φωτιά, όταν αρχικά στο 76' ο Λέτο βρήκε τον Σισέ που με κερφωτή κεφαλιά προσπάθησε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα που με εντυπωσιακή ενέργεια απομάκρυνε σε κόρνερ. Στην συνέχεια της φάσης, ο Καραγκούνης έκανε την σέντρα και ο Καντέ με προβολή στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γκσπούρνιγκ.

Δοκάρι και γκολ στο φινάλε "φωτιά"

Οι γηπεδούχοι πίεζαν να φτάσουν στο γκολ, αλλά στο 80', στάθηκαν άτυχοι όταν ο Τζάγκι θα κάνει το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να πηγαίνει στο αριστερό δοκάρι του Τζόρβα που παρακολουθούσε την μπάλα.

Οτι δεν μπόρεσαν οι Ακρίτες, το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι σε αντεπίθεση με τον Σισέ να πασάρει στον Νίνη και αυτός αμέσως να την σπρώχνει μπροστά στον Γάλλο που πρόλαβε την έξοδο του Αυστριακού πορτιέρο και σε κενή εστία να διπλασιάζει το σκορ για το "τριφύλλι" που έδειχνε να κρατάει την νίκη στα χέρια του.

Ομως ο Σουάνης είχε άλλη άποψη και λίγο μετά την σέντρα με προσωπική ενέργεια και πλασέ μείωσε στο 89' για τους γηπεδούχους που ξαναμπήκαν στο ματς, το οποίο έδειχνε δραματικό στο φινάλε του.

Συνέντευξη Τύπου


Γιάννης Ματζουράκης (προπονητής Σκόντα Ξάνθη): " Απέναντι στον πρωτοπόρο είχαμε μια ομάδα που δούλεψε καλά, έδωσα πάρα πολλά στον αγωνιστικό χώρο αλλά έφυγε με λίγα. Τους συγχαίρω για την προσπάθεια τους και πρέπει να προσανατολιστούμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Να βάλουμε αυτή τη καλή εμφάνιση και να στηρίξουμε τη προετοιμασία του επόμενου παιχνιδιού. Θεωρώ ότι ο Κάκος είναι ένας πολύ καλός διαιτητής και τον εκτιμώ ιδιαίτερα αλλά στο δεύτερο μέρος του χάλασε η ζυγαριά και δεν τα ζύγισε καλά τα σπόρια. Κυρίως το δεύτερο γκολ ξεκινάει από ένα φάουλ. Αλλά δεν θα μείνω εκεί.

-Είστε ικανοποιημένος από την απόδοση του Έλινγκτον; "Ναι σήμερα ήταν πολύ καλύτερος από το προηγούμενο παιχνίδι και αυτό σημαίνει ότι είναι καλός και έξυπνος παίκτης και οι συμπαίκτες του τον βοηθάνε στη προσαρμογή".

-Να περιμένουμε και άλλη μεταγραφή; "Ναι ψάχνουμε και έναν τρίτο παίκτη και επειδή ψάχνουμε καλόν παίκτη όπως αργήσαμε με τον Μπούκα έτσι θα τον ψάξουμε και αυτή την εβδομάδα και ενδεχομένως αλλά δύσκολα για έναν τέταρτο. Πρέπει να υποστηριχθεί η δουλειά που κάνουμε τους τελευταίους μήνες. Θέλουμε ποιοτικούς παίκτες."

-Ο Μαρσελίνιο τι έχει; "Μια διάταση, ένα σφίξιμο. Σε μια-δυο μέρες θα είναι καλύτερα".

-Πλέον με τον πρώτο γύρο να έχει ολοκληρωθεί βλέπεται τον Παναθηναϊκό να τα καταφέρνει ως το τέλος; "Νομίζω ότι δείχνει μια σταθερότητα ο Παναθηναϊκός, οι συνθήκες αλλάζουν κάθε μέρα καλύτερα προς αυτόν. Το λέω αυτό καθώς στα προηγούμενα χρόνια όταν έμπαινε μπροστά έχανε απευθείας το προβάδισμα. Αν περάσουν όμως δύο-τρία παιχνίδια και παραμείνει μπροσά τότε αυτό θα είναι πολύ καλύτερο. Παρουσιάζεται πολύ ποιοτικός σε σχέση με τα τελευταία χρόνια και επίσης ένα τρίτο το γεγονός ότι μάχη είναι μεταξύ των δύο οι άλλοι είναι αποκλεισμένοι"







.

Νίκος Νιόπλιας (προπονητής Παναθηναϊκού): "Ήταν πιο σημαντική νίκη από την ημέρα που ήρθα ως προπονητής στον Παναθηναϊκό θα μας βοηθήσει πάρα πολύ για τη συνέχεια.

-Ο Παναθηναϊκός έδειξε στο δεύτερο μέρος να χάνει το κέντρο... Προσπαθήσαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα από τα πλάγια, είναι αλήθεια αυτό ότι χάσαμε το κέντρο. Οι αντίπαλοι μας είχαν μια εδαφική υπεροχή που λες ότι μπορεί να πάθεις ζημιά. Όχι ότι έκαναν τη φάση τη μεγάλη αλλά παίξαμε σε μια έδρα δύσκολη".

-Ενόψει της δύσκολης συνέχειας και από τη στιγμή που διανύουμε μήνα των μεταγραφών, θεωρείτε ότι πέρα από στόπερ ο ΠΑΟ θέλει και αλλού ενίσχυση; "Το έχω πει επανειλημμένα πως δεν είναι ο Δεκέμβρης και ο Γενάρης μήνας για να πάρεις παίκτες. Δεν μπορούμε να βρούμε αυτούς που θέλουμε, δεν είναι εύκολο. Κάθε ομάδα χρειάζεται παίκτες".

-Από εδώ και πέρα η ομάδα θα δίνει συνέχεια αγώνες αλλά εσείς δεν δείχνετε να χρησιμοποιείται το ροτέισον και η ομάδα δείχνει κουρασμένη; "Σίγουρα θα χρειαστούμε φρεσκάδα και θα παίξουν κάποια άλλα παιδιά την Τετάρτη αλλά και με τον Πανθρακικό θα αγωνιστούν τρία νέα πρόσωπα καθώς δεν θα παίξουν Σιμάο, Κατσουράνης και Σισέ και μετά για ένα διάστημα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο καθώς θα δίνουμε ένα ματς κάθε εβδομάδα. Πρέπει όμως να υπάρχει κορμός αλλιώς δεν γίνεται. Παντού είναι έτσι και έτσι πρέπει να είναι στο ποδόσφαιρο. Έτσι αποκτάς αυτοπεποίθηση σαν παίκτης. Πρέπει να έχεις το πνεύμα του νικητή αλλιώς δεν χτίζετε ομάδα".

-Θα φύγουν κάποιοι παίκτες ως δανεικοί; "Όχι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι".

-Ακούγεται για τον Καντέ… "Άμα φύγει ο Καντέ να κλείσουμε το μαγαζί τότε, στόπερ ψάχνουμε και θα διώξουμε".

-Τι κρατάτε από το ματς με τη Ξάνθη; "Αύριο η μετά από δύο ώρες θα μου πείτε αν θα φρεσκάρω την ομάδα στο επόμενο παιχνίδι. Εμείς έχουμε έναν στόχο, το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να παίζεις και παιχνίδια με τύχη. Αν δεν ερχόταν 2-1 αλλά 2-0 κανείς δεν θα έλεγε για την εμφάνιση. Δεν υπάρχει αν στο ποδόσφαιρο κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη και πρέπει να το ξέρουμε. Πρέπει να κερδίζεις, δεν ξέρω τον τρόπο πρέπει να τον αποκτάς. Να δείχνεις χαρακτήρα. Αλλά να κοιτάμε το τώρα κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι το οποίο ήταν κομβικό για τη συνέχεια. Όπως και αν βάλουμε πέντε δεν θα στεκόμαστε εκεί".

-Εσείς πιστεύατε στη νίκη; "Πάρα πολύ. Εγώ το πίστευα πάρα πολύ. Γιατί τους βλέπω από την προπόνηση πως είναι".

-Φοβηθήκατε μετά το 2-1; "Δεν φοβήθηκα ούτε στο 1-0 αλλά δεν ήταν ωραία νοοτροπία το γκολ που δεχτήκαμε. Με την σέντρα να φας γκολ δεν επιτρέπεται αυτό, εκεί νευρίασα εγώ. Ήταν έντεκα παίκτες πίσω από τη σέντρα και δέχτηκαν τέτοιο τέρμα. Δεν γίνεται αυτό".

-Είδαμε και πάλι να χρησιμοποιείται τον Τζιόλη, παρά τις αντιδράσεις από την εξέδρα. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επηρεάζεται ψυχολογικά, τι λέει; "Άμα θες έναν παίκτη πιο ψηλό καθώς ο αντίπαλος θα βάλει τη μπάλα ψηλά τι θα κανείς. Αυτό που γίνεται δεν είναι ωραίο και δεν παύει να είναι ένα πρόβλημα. Δεν θα πρέπει να γίνεται θα πρέπει να σταματήσει δεν κάνει καλό στην ομάδα".

-Είδαμε να βγαίνει και το όνομα του Παπασταθόπουλο ως στόχο για τους υποψήφιους στόπερ. Σας κάνει; "Δεν το ξέρω αλλά φυσικά και άμα έρθει ο Παπασταθόπουλος μου κάνει και μου παρακάνει (σ.σ. γέλασε). Και Έλληνας είναι και καλός και διεθνής και πολλά επίσης. Τον ξέρω από μικρό παιδί". "



















.

Όλα τα λεφτά...


Ο Τζιμπρίλ Σισέ για τρίτο σερί ματς πετυχαίνει δύο γκολ και δείχνει να έχει πάρει από το χέρι τον Παναθηναϊκό και τον οδηγεί στο πρωτάθλημα. Επίσης ο κόσμος του Παναθηναϊκού μαζί με τον Γάλλο άσο και αυτός δίνουν ώθηση στην ομάδα να πετύχει τον στόχο της.

Ας ξεχάσουμε καλύτερα...


Την άσχημη συμπεριφορά της ακριτικής ομάδας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, την μοναδική αδράνεια της "πράσινης" άμυνας στο γκολ που σημείωσε ο Σουάνης αλλά και τις πολλές κίτρινες κάρτες.

Τα γκολ

Ξάνθη-Παναθηναϊκός 1-2



To Live του αγώνα...
Η 11άδα των φιλοξενούμενων
Παναθηναϊκός(Νιόπλιας): Τζόρβας, Καντέ, Μπιέρσμιρ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Λέτο, Σαλπιγγίδης, Σισέ.
Η 11άδα των γηπεδούχων
Ξάνθη(Ματζουράκης): Γκσπούρνιγκ, Παπαδημητρίου, Κωστούλας, Βάλλας, Τζάγκι, Φλίσκας, Στρμπά, Λεϊτέ, Λουτσιάνο, Πόι, Έλινγκτον.
1' Έναρξη αγώνα
Στη σέντρα η ομάδα του Παναθηναϊκού.
3' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Ο Σισέ θα βρει ωραία τον Σαλπιγγίδη μέσα στην περιοχή της Ξάνθης, όμως ο επιθετικός του "τριφυλλιού" δεν θα μπορέσει να κάνει κοντρόλ αν και σε καλή θέση.
7' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός
Κίτρινη κάρτα στον Λέτο για διαμαρτυρίες.
11' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Ο Καραγκούνης θα βρει πολύ ωραία τον Σαλπιγγίδη μέσα στην περιοχή της Ξάνθης, ο 28χρονος επιθετικός δεν θα κάνει και πάλι καλό κοντρόλ αν και μόνος.
12' Ευκαιρία Skoda Ξάνθη
Ο Παπαδημητρίου βρήκε ωραια τον Έλινγκτον μέσα στην περιοχή του ΠΑΟ, ο Άγγλος επιθετικός όμως δεν έκανε καλό σουτ.
22' Δοκάρι Παναθηναϊκός
Ο Σισέ θα κάνει δυνατό από τα αριστερά, με την μπάλα να κοντράρει στον Παπαδημητρίου και να χτυπά στο δεξί δοκάρι του Γκσπούρνινγκ.
26' Γκολ Παναθηναϊκός 0-1
Ο Κατσουράνης θα κάνει την κάθετη μπαλιά στον Σισέ, με την μπάλα να κοντράρει πάνω στον Βάλλα και να βγαίνει μπροστά από τον Γκσπούρνιγκ, με τον Σισέ εύκολα να κάνει το 0-1.
28' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Ο Κατσουράνης θα κάνει δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκσπούρνιγκ.
32' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός
Κίτρινη κάρτα στον Κατσουράνη για μαρκάρισμα στον Φλίσκα.
34' Ευκαιρία Skoda Ξάνθη
Οι παίκτες της Ξάνθης θα συνδυαστούν ωραία έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού, με τον Μαρσελίνιο να κάνει το σουτ και τον Τζόρβα να μπλοκάρει.
38' Κίτρινη κάρτα Skoda Ξάνθη
Κίτρινη κάρτα στον Μαρσελίνιο για "θέατρο".
41' Κίτρινη κάρτα Skoda Ξάνθη
Κίτρινη κάρτα στον Παπαδημητρίου για μαρκάρισμα στον Καραγκούνη.
43' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Ο Σισέ θα περάσει πολύ ωραία τον Βάλλα και θα προσπαθήσει να "κρεμάσει" τον Γκσπούρνιγκ, με τον Αυστριακό να μπλοκάρει.
45' Έναρξη καθυστερήσεων
Ένα θα είναι το λεπτό των καθυστερήσεων στο πρώτο μέρος.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
Στη σέντρα η ομάδα της Ξάνθης.
54' Σχόλιο
Χωρίς φάσεις το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.
61' Σχόλιο
Η ομάδα της Ξάνθης έχει πάρει τα ηνία του αγώνα και πιέζει την άμυνα του "τριφυλλιού".
63' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός
Κίτρινη κάρτα στον Καραγκούνη για διαμαρτυρίες.
64' Αλλαγή παίκτη Skoda Ξάνθη
Φαμπιανέσι μέσα στη θέση του Λουτσιάνο.
70' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός
Κίτρινη κάρτα στον Φλίσκα για τράβηγμα στον Καραγκούνη.
71' Αλλαγή παίκτη Skoda Ξάνθη
Μαρσελίνιο έξω στη θέση του ο Σουάνης.
72' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Σαλπιγγίδης έξω στη θέση του ο Νίνης.
75' Κίτρινη κάρτα Skoda Ξάνθη
Κίτρινη κάρτα στον Βάλλα για διαμαρτυρίες.
76' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Καταπληκτική σέντρα του Λέτο στον Σισέ μέσα στην περιοχή, ο Γκσπούρνιγκ θα διώξει σε κόρνερ.
77' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Γέμισμα του Καραγκούνη μέσα στην περιοχή της Ξάνθης, ο Καντέ με προβολή θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι.
77' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Λέτο έξω στη θέση του ο Χριστοδουλόπουλος.
80' Δοκάρι Skoda Ξάνθη
Ο Τζάγκι θα κάνει το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να πηγαίνει στο αριστερό δοκάρι του Τζόρβα.
81' Αλλαγή παίκτη Skoda Ξάνθη
Φλίσκας έξω στη θέση του ο Βασιλακάκης.
85' Ευκαιρία Skoda Ξάνθη
Ο Έλινγκτον θα κάνει δυνατό σουτ, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζόρβα.
86' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Καραγκούνης έξω στη θέση του ο Τζιόλης.
88' Γκολ Παναθηναϊκός 0-2
Σισέ και Νίνης θα συνδυαστούν πολύ ωραία, με τον Γάλλο να πλασάρει τον Γκσπούρνινγκ και να κάνει το 0-2.
89' Γκολ Skoda Ξάνθη 1-2
Βαθιά μπαλιά του Βάλλα από την άμυνα στον Σουάνη, που κατέβασε την μπάλα μέσα στην περιοχή του ΠΑΟ, και με σουτ μείωσε σε 1-2.
90' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός
Κίτρινη κάρτα στον Χριστοδουλόπουλο για καθυστερήσεις.
90' Έναρξη καθυστερήσεων
Τέσσερα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων στο δεύτερο μέρος.
90' Λήξη αγώνα


































































































TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ