ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Καρέ μεταγραφών από τους Ακρίτες

Ξάνθη: Καρέ μεταγραφών από τους Ακρίτες

Τέσσερις ακόμη μεταγραφές ανακοίνωσε η Ξάνθη που έκανε δικούς της τους Σιατραβάνη, Βέλιτς, Γκαρσία και Τανζού.

Ο μεταγραφικός οργασμός στην Ξάνθη συνεχίζεται με τους Ακρίτες να ανακοινώνουν τη μία μετά την άλλη τις μεταγραφές τους με παίκτες που είχαν συμφωνήσει εδώ και καιρό. Έτσι μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Ελίνι Δημούτσο την Τρίτη (6/10) μέσα σε ένα 24ώρο προχώρησαν σε επίσης τέσσερις μεταγραφές.

Οι Ακρίτες έκαναν γνωστή τη συμφωνία τους με τους Σιατραβάνη, Βέλιτς, Γκαρσία και Τανζού.

Η ανακοίνωση για τον Σιατραβάνη αναφέρει: "Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΣΑΒΒΑ ΣΙΑΤΡΑΒΑΝΗ. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λάρισα, Ηρακλή, Παναχαϊκή, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία, Κέρκυρα με 227 συνολικές συμμετοχές και 41 γκολ στο ενεργητικό του και θα ενισχύσει την προσπάθεια της Ξανθιώτικης ομάδας στη SL2. Σάββα, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!".

Η ανακοίνωση για τον Βέλιτς σημειώνει: "Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή EMIL VELIC. Ο 25χρονος Σλοβένος τερματοφύλακας με ύψος 1,90 μετά από μία 4ετία στην Μλάντοστ, θα υπερασπίζεται την εστία του ΑΟ ΞΑΝΘΗ. Σε 22 από τις 78 εμφανίσεις του συνολικά, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Emil, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!"

Η ανακοίνωση για τον Γκαρσία τονίζει: ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΚΕΒΙΝ ΓΚΑΡΣΙΑ. Ο 31χρονος Ισπανός αμυντικός που έγινε γνωστός στο ελληνικό φίλαθλο κοινό από τις εμφανίσεις του με τον Παναιτωλικό, θα ενισχύσει την προσπάθεια της Ξανθιώτικης ομάδας στη SL2. Κέβιν, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!""

Η ανακοίνωση για τον Τανζού αναφέρει: "Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΧΑΛΗΛ ΙΜΠΡΑΜ ΤΑΝΖΟΥ. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός που ξεκίνησε από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης, μετά από 4 διαδοχικές χρονιές στη Γ! Εθνική με τη φανέλα του Ορφέα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Χαλήλ, καλώς ήρθες στον ΑΟΞ!".

PHOTO CREDITS: ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ

TAGS ΞΑΝΘΗ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ