ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξανά στον Ολυμπιακό ο Ράντος

Ξανά στον Ολυμπιακό ο Ράντος

Ο Αλέκος Ράντος επιστρέφει μετά από λίγους μήνες στου Ρέντη και αναλαμβάνει πάλι γυμναστής τερματοφυλάκων. Διαβάστε ποια θέση αναλαμβάνει ο Αλεξούδης.

Έτσι ξαφνικά έφυγε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, το ίδιο αναπάντεχα επέστρεψε στο Ρέντη ο Αλέκος Ράντος!

Ο πρώην γκολκίπερ και γυμναστής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού είχε αποχωρήσει από τους ερυθρόλευκους το καλοκαίρι, με τον Βασίλη Αλεξούδη να προσλαμβάνεται στη θέση του.

Μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες ο Ράντος επιστρέφει στο Ρέντη και στα παλιά του καθήκοντα, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Παράλληλα ο Αλεξούδης αναλαμβάνει επικεφαλής των προπονητών τερματοφυλάκων της ομάδας Νέων και της Ακαδημίας, καθώς και του σκάουτινγκ τερματοφυλάκων.

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα είχε αποχωρήσει από την ομάδα ο Κάρλος Πιρές, ο γυμναστής τερματοφυλάκων που είχε φέρει μαζί του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και βοηθούσε τον Αλεξούδη στην εκγύμναση των γκολκίπερ των Πειραιωτών.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Ενημέρωση της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός σχετικά με το κομμάτι των τερματοφυλάκων της ομάδας μας.

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι την εκγύμναση και προετοιμασία των τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας αναλαμβάνει ο Αλέκος Ράντος.

Ο Βασίλης Αλεξούδης, που βρίσκεται στο στάδιο αποκατάστασης από πρόσφατη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, αναλαμβάνει επικεφαλής των προπονητών τερματοφυλάκων της ομάδας Νέων και της Ακαδημίας, καθώς και του σκάουτινγκ τερματοφυλάκων".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ