ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ξανά στην Αθήνα η Αϊντραχτ

Ξανά στην Αθήνα η Αϊντραχτ
ΦΟΥΝΚΕΛ

Άνθρωπος της Αϊντραχτ θα είναι για δεύτερη φορά στο Καραϊσκάκη, καθώς οι Γερμανοί φαίνεται οτι έχουν ξεχωρίσει και άλλον παίκτη εκτός του Μάντζιου

Η Φρανκφούρτη μπορεί να κινήθηκε αρχικά για την απόκτηση του Μάντζιου, όμως φαίνεται οτι έχουν εντοπίσει και άλλους παίκτες που μπορεί να τους προκαλέσουν ενδιαφέρον απο το ελληνικό πρωτάθλημα.
Την Κυριακή στις εξέδρες του Καραϊσκάκη ήταν τόσο ο προπονητής των “αετών”, Φρίντχελμ Φούνκελ, όσο και το διοικητικό στέλεχος, Χέριμπερτ Μπρουχάγκεν. Ο τεχνικός της Φρανκφούρτης μπορεί να ήθελε να παρακολουθήσει τον Μάντζιο, όμως ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε λεπτό. Την Τετάρτη θα υπάρχει και πάλι άνθρωπος των Γερμανών στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει το ντέρμπι του Κυπέλλου, όχι όμως για να παρακολουθήσει τον Μάντζιο.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, οι “αετοί” έχουν εντοπίσει μια άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή που άρχισε να τους ενδιαφέρει και θέλουν να τον παρακολουθήσουν για δεύτερη φορά προκειμένου να σχηματίσουν καλύτερη εικόνα για τις δυνατότητες του και απο εκεί και πέρα ν' αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις τους.


TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ