STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ξανά σε απολογία ο Βαβζίνιακ

Ξανά σε απολογία ο Βαβζίνιακ
Βαβζίνιακ, Παναθηναϊκός

Η πρωτοβάθμια πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα, κάλεσε σε απολογία για δεύτερη φορά τον Παναθηναϊκό και τον Γιακούμπ Βαβζίνιακ

Ο Πολωνός θα απολογηθεί την Τρίτη(30/06-12:00) για χρήση απαγορευμένων ουσιών τόσο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο(21/2) όσο και εκείνο με τον Αστέρα Τρίπολης(22/3), καθώς στον έλεγχο που έγινε προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Α΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία 4-methyl-2-hexanamine, το οποίο, θεωρείται οριστικό, διότι παρήλθε η προθεσμία δήλωσης επανεξέτασης του ως άνω δείγματος".Πιο αναλυτικά η κλήση αναφέρει:
"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον ποδοσφαιριστή J.Wawrzyniak διότι: «σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 21-2-2009 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και 22-3-2009 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Α΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία 4-methyl-2-hexanamine, το οποίο, θεωρείται οριστικό, διότι παρήλθε η προθεσμία δήλωσης επανεξέτασης του ως άνω δείγματος".

*Ήτοι για παράβαση του άρθρου 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με άρθρα: 1 Υπ. Αποφ. 3519/05 και 25 Υ. ΑΠ. 19514/05 και των σχετικών διατάξεων του Κεφαλαίου ΙΙ του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA".

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαβζίνιακ έχει ήδη τιμωρηθεί με τρεις μήνες αποκλεισμό για χρήση απαγορευμένων ουσιών στο παιχνίδι με την Ξάνθη(5/4).

Ακόμα σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.






TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ