ΜΠΑΓΕΡΝ

Xάινκες: "Κοιμόμουν και ξυπνούσα με τη Γιουβέντους"

Xάινκες: "Κοιμόμουν και ξυπνούσα με τη Γιουβέντους"

Ο Γιουπ Χάινκες ξεκαθάρισε πως η Γιουβέντους δεν είναι... Αμβούργο και ότι φοβάται την επίθεσή της, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Αντρέα Πίρλο αλλά και στους Μαρκίζιο και Βιδάλ.

"Η Γιουβέντους είναι ιταλική ομάδα αλλά δεν παίζει κατενάτσιο και έχει μία πολύ ξεχωριστή οργάνωση στην επίθεση, με μέσους που βοηθούν πολύ στο επιθετικό κομμάτι.

Για αυτό το λόγο θα πρέπει να έχουμε μάξιμουμ οργάνωση επειδή η Γιουβέντους επιτίθεται πολύ καλά", τόνισε ο Γερμανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, παραμονή του πρώτου προημιτελικού στην "Allianz Arena", και πρόσθεσε:

"Τις τελευταίες εβδομάδες πήγα να δω τη Γιουβέντους επειδή θέλω να είμαι απόλυτα ενημερωμένος, τόσο για τη φόρμα όσο για τις εμφανίσεις τους.

Ο Πίρλο είναι ένας παίκτης-ιδιοφυία αλά και οι Βιδάλ και Μαρκίζιο είναι μεγάλοι πρωταθλητές. Όμως και εμείς έχουμε παίκτες τέτοιου επιπέδου".

Η Μπάγερν προέρχεται από την πιο εντυπωσιακή νίκη της στη φετινή Μπουντεσλίγκα, το εξωπραγματικό 9-2 επί του Αμβούργου, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να αποπροσανατολίζει τον Χάινκες.

"Το Σάββατο θα μπορούσαμε να πάρουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα αλλά δεν συνέβη. Όποιος αγωνίστηκε κόντρα στο Αμβούργο ξέρει πως το παιχνίδι της Τρίτης με τη Γιουβέντους θα είναι άλλου επιπέδου.

Η Γιουβέντους είναι μία από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, αυτό το Σαββατοκύριακο κοιμόμουν και ξυπνούσα με τη βέκια σινιόρα στο μυαλό".

Λίγο πριν από τον Χάινκες, στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησαν τη Μπάγερν οι Τόμας Μίλερ και Τόνι Κρόος.

"Το ιδανικό θα ήταν να νικήσουμε 1-0 αλλά δεν θα είναι εύκολο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κρόος, ενώ ο Μίλερ ρωτήθηκε για το αν το Μπάγερν-Γιουβέντους του φέρνει στο μυαλό μία σύγκρουση Ιταλίας-Γερμανίας σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

"Το Ιταλία-Γερμανία είναι ένα ενδιαφέρον ζευγάρι αλλά τώρα έχουμε Μπάγερν-Γιούβε. Άλλες ομάδες και άλλα παιχνίδια.

Δεν έχουμε πάντως κανένα κόμπλεξ απέναντι στους Ιταλούς αν και σε εθνικό επίπεδο δεν είμαστε πολύ τυχεροί απέναντί τους. Κάνουμε μία μεγάλη σεζόν και ο στόχος μας είναι μόνο η νίκη".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ